Katıldığı televizyon programında tasarruf tedbirlerini sıralayan AKP’li Demirbağ, “Ekonomik sıkıntı çekebiliriz. Normal şartlarda bir kilo et yiyorsak yarım kilo yeriz. Domatesi iki kilo yerine iki tane alırız. Kış günü turfanda sebzeleri kullanmak zaten sağlığa da çok faydalı değil” ifadelerini kullandı.
Demirbağ’ın ifadelerine CHP Sözcüsü Faik Öztrak yanıt verdi. Öztrak, “İnsaf be kardeşim. Bırak eti, domatesi, sebzeyi… Millette ekmek alacak hal bırakmadınız. Bunlar kibir abidesi olmuşlar, milletle alay ediyorlar, utançlarını yitirmişler. Bunların gözleri var görmez, kulakları var duymaz, kalpleri de millete karşı mühürlü. Milletimiz, ‘nas’ı ağızlarından düşürmeyenlerin bu halini görünce, Erdoğan şahsım hükümetinin karanlığından sabahın aydınlığına tez elden ulaşabilmek için gece gündüz Felak, Nas duaları okuyor. Bunlara bir tavsiyede bulunuyorum. Öyle gözüküyor ki ekmeğe gelen zamlar durmayacak. Erken davransınlar, beyaz ekmeğin zararlarını millete şimdiden anlatmaya başlasınlar. Bu işin bir tane çözümü var. Seçim, seçim, seçim” dedi.
Emine Erdoğan “Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık” adlı etkinlikte yaptığı açıklamada, “Küresel bir seferberlikle bireysel davranışlarımızı değiştirerek insanlığı içine düştüğü bu utançtan kurtarabiliriz. Gelin hep birlikte basit önlemler alalım. Alışverişe çıkmadan önce alınacaklar listesi hazırlayalım. Porsiyonlarımızı küçültelim. Sadece ihtiyacımız kadarını alıp bozulacağını bildiğimiz yiyecekleri istiflemekten vazgeçelim” demişti.
Atatürk Stadı’nın yerine beton bahçesi!
Siverek’te yalın ayak, eşek sırtında eğitime veliler isyan etti!
SON DAKİKA! CHP Genel Merkezi: Dört ili kazandık
Lütfen izleyelim ve izletelim, uyuyanları uyandıralım !
Asgari ücretli 5.621 TL kaybetti
Eski muhtardan akılalmaz intikam! Kendisine oy vermeyenlerin yakınlarının mezarlarını taşıttırdı!
Kemal Kılıçdaroğlu'na skandal hakaretler! 'Savcılar bakalım şimdi ne yapacak?'
Yazık yazık! Suriye'den bile patates ithal ediyoruz!
Sizin vatandaşın halinden haberiniz var mı? Müjde diye açıkladıkları konut sisteminin aylık taksiti 133 bin lira
Borç batağındaki AKP'li belediye Erdoğan’ın mitingine milyonlar harcamış
Avrupa bizi bu yüzden kıskanıyor olabilir! İsveç’in en büyük ikinci şehri Göteborg'un Belediye başkanıydı şimdi kirasını ödemek için çöp topluyor!
Milyarlık ihaleyi Kalyon’a verdiler
Bebek öldüren çetedeki başhekim AKP’den 2 kez aday olmuş
Milyonlarca memuru ilgilendiriyor! Bakanlıktaki 'Toplu Sözleşme' zirvesi bitti... İşte hükümetin ikinci teklifi