Nazırlı'nın, Elazığ Belediyesi'ndeki "düz memurluk" görevinden, önce bir başka belediyede başkan yardımcılığına, ardından da Elazığ İl Özel İdaresi'nde kendisi için özel olarak kurulduğu iddia edilen bir müdürlüğe atanması, yerel kamuoyunda tepkilere neden oldu.
Selim Nazırlı'nın dikkat çeken terfi zinciri, bir "görevden almayla" başladı. Elazığ Belediyesi İtfaiye İşleri Müdürlüğü'nde müdür yardımcısı olarak görev yaparken, son yerel seçimlerin ardından bu görevinden alındı. Bu değişikliğin arkasında, Nazırlı'nın kuzeni olan AKP Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı ile Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları arasında yaşandığı öne sürülen anlaşmazlıkların yattığı ve Selim Nazırlı'nın bu nedenle "düz memur" yapıldığı öğrenildi.

Ancak bu tenzili rütbe uzun sürmedi. Selim Nazırlı, kısa bir süre sonra AKP'li Yurtbaşı Belediyesi'nde başkan yardımcılığı koltuğuna oturtuldu. Bu görevde, ilerideki ataması için gerekli olan "müdürlük" kadrosunu aldıktan bir süre sonra asıl hedefine ulaştı ve Elazığ İl Özel İdaresi'ne transfer oldu.
Nazırlı'nın son durağı için yapılan hazırlık ise "kişiye özel kadro" iddialarını güçlendirdi. Edinilen bilgilere göre, süreç Elazığ İl Genel Meclisi'nde başladı. Meclis kararıyla önce, daha önce var olmayan "İşletme ve İştirakler Müdürlüğü" adıyla yeni bir birim kuruldu. Hemen ardından bu yeni müdürlük için kadro ihdas edildi. Bu iki bürokratik adımın tamamlanmasının hemen ardından ise bu yeni koltuğa oturan isim, beklendiği gibi Selim Nazırlı oldu.

Aynı zamanda iktidara yakınlığıyla bilinen BEMBİRSEN sendikasının Elazığ İl Temsilcisi de olan Nazırlı'nın bu hızlı ve pürüzsüz terfi zinciri, kamu kaynakları ve kadrolarının siyasi mensubiyetlere göre nasıl dağıtıldığına dair tartışmaları yeniden başlattı.
halktv.com.tr
Megastar isyan etti: "Amacınız nedir? Aklım almıyor"99 izlenme
İstiklal Marşı değişiyor mu?571 izlenme
Kaşıkla verip kepçeyle aldılar: Elektrik ve doğal gaz desteği vergi artışı ve zamlarla eridi17 izlenme
Aracındaki DNA eşleşmişti: Narin'in amcası zırhlı araçla adliyeye sevk edildi56 izlenme
Keçiören Belediyesine T.C. tabelası yeniden asıldı29 izlenme
AKP'li Koca'ya şok: Medipol Acıbadem mühürlendi22 izlenme
CHP’li Aksünger ortaya çıkardı! Dışişleri Bakanlığı sitesinde ‘İsrail’in başkenti Kudüs’ skandalı374 izlenme
Fransa'dan gelen gurbetçi: "Bin lira ile alışverişe gidiyorum ama poşet boş. Allah size sabır versin"31 izlenme
TUSAŞ hakkında dikkat çeken iddia: Hasan Doğan yalanladı
TCDD sınavında en düşük puanı alan aday, mülakatta ikinci oldu!
Ayhan Bora Kaplan davasında flaş savunma: 'Suçu varsa eğer Süleyman'ı alacaksanız alın'
Gaziosmanpaşalılardan Erdoğan'a: "Ekrem Başkanı önünden çekilsin diye, korkusundan içeri attı. Korkudan hapise attılar ama o bizim gönlümüzün cumhurbaşkanı. Enine sonunda onu cumhurbaşkanı yapacağız"