Zeytinburnu Belediyesi tarafından yapılan Abay Kunanbayoğlu Meydanı açılışına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yine provokasyon girişimi ile karşılaştı.
İmamoğlu'nun üzerine yürüyen şahsın korumalar tarafından alandan uzaklaştırıldığı görüldü.
Edirnekapı Şehitliği'nde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katılımıyla tören düzenlenmişti.
Törenin ardından Yerlikaya ve İmamoğlu, şehit mezarlarına karanfil bırakırken, o sırada mezarlıkta bulunan eski İSMEK eğiticisi Mustafa İlker Yılmaz provokasyon girişiminde bulunmuştu.
Skandallarla anılan eski Bakan Ruhsar Pekcan'a bir şok daha! Eski ortakları harekete geçti!
İngiltere Başbakanı Sunak, Yunanistan lideri Miçotakis'le randevusuna saatler kala görüşmeyi iptal etti
Fatih Altaylı'dan, İkbal Gürpınar'ın "15 Temmuz'u Suriyeliler sayesinde kazandık" sözlerine tepki: "260 şehidimizin arasında niye 1 tane Suriyeli yok?"
Kayıplara karışmıştı: Olcay Kılavuz'dan "Buradayım" mesajı
Kılıçdaroğlu'ndan provokasyonlar sonrası ilk açıklama: 'Mesele sadece para'
Mahkemeden şarkıcı Gülşen'in itirazı hakkında karar
Saray'da 'dijital zarar' ofisi: Bir yılda 8 milyon TL buhar oldu!
AKP'deki İzmir krizinin altından 'tefecilik' çıktı! Köylüler 'tarlamıza çöktüler' deyip savcılığa koştu
İkinci ayağı da kesilince dışarı çıkamaz oldu: 'Ellerin var' diyerek bakım aylığını kestiler!
Prof. Dr. Naci Görür'den merak edilen soruya yanıt: "Patlat, çatlak ve kırık varsa girmeyin!"