Tam kapanma sürecinde evinin önünde araba yıkayan adamdan denize giren Türk vatandaşına kadar pek çok kişiye ceza yazılması sosyal medyada çok konuşuldu.
Bununla birlikte pandemi yasaklarının delindiği otellerde verilen partiler de gündeme geldi. Ancak bu defa sosyal medyanın gündemine çok farklı bir video düştü.
Tam kapanmada sokağa çıkma yasağını delen iki genç kadın, polis tarafından hiçbir ceza uygulanmaksızın evlerine bırakıldı. O anları kaydeden kadınlardan biri "Aşığım Türk polisine, ceza yazmak yerine evimize bıraktı" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Polisin o sırada gerçekleştirdiği konuşmada "Arabada iki güzel kız var şimdi onları indiriyorum" demesi dikkat çekti.
Söz konusu videonun kısa sürede yayılmasıyla "keyfi ceza" gündeme geldi. Kapanma dönemindeki kuralların herkese göre farklı olduğunu söyleyen yurttaşlar tepkilerini dile getirdi.
Polislerin ve arabaya binen kadınların kimliği tespit edilemezken, konuyla ilgili İçişleri Bakanlığı da henüz bir açıklama yapmadı.
İçişleri'nden kıyılara vuran cesetlerle ilgili açıklama: 90 kişiyi taşıyan tekne kaybolmuş
Acun'un kızının adını Adnan Oktar vermiş!
Hahambaşı'nın Erdoğan'a sarılması gündem oldu: 6. saniyede başladı 34. saniyeyi kadar devam etti
En düşük puanı alan aday kadroya girdi!
İmamoğlu'na turp uzatan Trabzonlu, AKP'li Varank'a seslendi: "Seçim sandığını ellerine vereceğiz, onları evlerine göndereceğiz"
Aynı erkeği seven kadınların kıskançlık kavgası kameralarda! Saç baş birbirine girdiler
Türkiye'nin ünlü inşaat şirketi iflasın pençesinde! Sahibi o futbol kulübünde yönetici
Berat Albayrak gitti, TL 4 günde yüzde 10 değerlendi!
Özgür Özel'den Erdoğan'a: 'Bu suskunluk teslimiyettir'
Dev bütçeli Diyanet’ten vatandaşa öneri! "Ucuza almak için akşam pazarına çıkın!"