AKP’li Ali İhsan Yavuz’un "Medya güzellikleri yansıtmıyor" sözlerini, gazetelerinde manşetten haber yapan Adapazarı Akşam Haberleri gazetesinin yöneticileri ifade verdi.
Sözcü'de yer alan göre, AKP Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz'un "Medya güzellikleri yansıtmıyor" sözleri sonrası milletvekiline özel gazete hazırlayan ve yayımlayan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi imtiyaz sahibi Mustafa Sarı, Yazı İşleri Müdürü Sedat Balta ve Haber Müdürü İsmail Erken, "İyi ki Varsın" haberi nedeniyle ifade verdi.
Haber Müdürü İsmail Erken, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “15.06.2020 tarihindeki ‘İYİ Kİ VARSIN’ başlıklı haberimin ardından; Sabah saatlerinde, “Görevi başındaki kamu görevlisine hakaret ve iftira” suçlaması ile ifadem alındı ve serbest bırakıldım. Desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Sakarya'da günlük olarak yayın yapan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi, “Medya güzellikleri yansıtmıyor” diyen AKP Sakarya Milletvekili ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'a yanıt olarak birinci sayfasında ‘İyi ki varsın!’ manşetiyle çıkarak Yavuz'u protesto etmişti. Gazete ana sayfada yer alan bütün haberlerini bir şekilde Ali İhsan Yavuz’a bağlamıştı.
https://halktv.com.tr/gundem/akpliyavuziciniyikivarsinmansetiatangazeteyoneticileriif428193h
AKP'ye yakın site, yaptığı anketin sonucunu beğenmeyince tweetini sildi!94 izlenme
İmamdan büyük vurgun! Yurt dışına kaçtı!56 izlenme
Nepal'de 72 kişiye mezar olmuştu, düşen uçağın içinden son görüntüler ortaya çıktı!72 izlenme
Sonunda bu da oldu: ODTÜ'de öğrencilerin oturması yasaklandı34 izlenme
Edip Akbayram için düzenlenen törende Zülfü Livaneli'den tarihi konuşma! Erdoğan'a "müsvedde" göndermeli bomba sözler!50 izlenme
Dün megri megri diye oy isteyen RTE, bugün paçavrayı göndere çektirdi ! Yazıklar olsun !4135 izlenme
Bakan Fakıbaba'dan tarihi itiraf! ‘Halk bizden yüz çevirdi’396 izlenme
İBB 6 aydır alacaklılarına ödeme yapamıyor! 500’dez fazla firma alacaklı…98 izlenme