Yeliz takma adı ile Meclis görüşmelerinden yaptığı yayınlarla akıllara kazınan eski AKP milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, "kanlı darbe" diyerek Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihine hakaret edince yeniden gündeme geldi.
Aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski şoförü de olan Çamlı'nın AKP dönemi İBB'si ile ticareti ortaya çıktı.
AKP’li Kadir Topbaş’ın istifasının ardından İBB Başkanlığı koltuğunda oturtulan AKP’li Mevlüt Uysal’ın döneminde, KİPTAŞ 5. Levent projesinden “kampanya” adı altında indirimler ile bazı satışlar yapılmıştı.
AKP döneminde bu yolla yaklaşık 200 üst düzey bürokrat, iş insanı ve KİPTAŞ yöneticisine ucuza daire satıldı.

Bunların arasında kamuoyunda “Yeliz” olarak bilinen Ahmet Hamdi Çamlı'nın da olduğu ortaya çıkmıştı. Çamlı'nın yakaladığı indirimle kaç daire aldığı da belli oldu. Sözcü'nün haberine göre; Çamlı’nın üç dairesini de liste satış fiyatından yaklaşık yüzde 22 oranında daha ucuza aldığı öne sürüldü.
Liyakatta son nokta: Hastane sahibi büyükelçi olarak atandı46 izlenme
Milletvekillerine özel bastırılan pullar için milyonlar ödendi!96 izlenme
Erdoğan'a 'Dombra' şarkısı yapan Uğur Işılak, cenneti garantilemiş !201 izlenme
İran’ın balistik füzelerle vurduğu İsrail'in başkenti Tel Aviv’deki yıkım ve yaşanan panik anları gözler önünde49 izlenme
Falyalı'nın öldürüldüğü yerde Mustafa Söylemez'in montu bulundu!75 izlenme
Yine zam! Benzine 12 kuruş zam geldi!168 izlenme
Mühürsüz seçime zırh arayışı!193 izlenme
Son ankette Erdoğan'ı şoka uğratacak sonuçlar: 4 isme de kaybediyor!32 izlenme