Ahmet Takan'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:
"Geçen, Çukurambar sohbetlerimizden birinde, İstanbul seçimlerinde görev yapan AKP'li yönetici, "Sahada hemşehri grupları ile yaptığımız bire bir iletişim çalışmaları da pek işe yaramıyor. Farklı bir metot bulmalıyız. Kendi küskünlerimizi bile ikna edemiyoruz.
Ekrem İmamoğlu'na haksızlık yapıldığı konusunda çok kemikleşmiş bir tablo ile karşı karşıyayız. Seçimi bugün yapsak yine İmamoğlu kazanır" itirafında bulunurken başından geçen bir olayı anlattı;AKP'li yöneticinin verdiği bilgiye göre, 23 Mayıs Perşembe günü Üsküdar'da, belediyenin sosyal tesislerinde, Sivaslı sivil toplum örgütlerine bir iftar yemeği düzenlenir.
İftara da tamamıyla İstanbul'da yaşayan Sivaslılar davet edilir. Yemek tamamlanıp sohbet faslına geçildiğinde, Sivaslı AKP İstanbul Milletvekili Osman Boyraz mikrofonu ele alır ve adayları Binali Yıldırım için oy ister. Tam o esnada salonda büyük bir uğultu ve bazı protesto sesleri duyulur.
Bazı protestocular, Binali Yıldırım'a oy vermeyeceklerini dile getirir. Oluşan olumsuz hava üzerine de Osman Boyraz konuşmasını keser ve salondan ayrılır. Kaynağım, bunun gibi olumsuzlukları "çok yorgun düştükleri" sahur toplantılarında da yaşadıklarını kaydetti ama daha fazla örnek vermek istemedi.
"Yeni anket var mı" diye sordum, konuşmak istemedi. "Genel merkezden farklı ve etkili stratejiler için yeni taktikler beklediklerini" söylemekle yetindi. "Teşkilatın hala çok yorgun olduğu ve isteksizliğinin" de altını çizdi."
http://www.krttv.com.tr/gundem/akpliyoneticisecimibugunyapsakyineimamoglukazanirh4582.html
İhraç edilmek istenen AKP'li Yasin Fırat Çiftçi açtı ağzını yumdu gözünü! 'Çalarak çırparak bir yere varamazsınız'36 izlenme
Nakliye maliyetleri Hürmüz krizi ile rekor kırdı27 izlenme
Atatürk fabrika kuruyordu bu iktidar cezaevi açıyor46 izlenme
Muğla'da orman yangını yerleşim yerlerine ulaştı, vatandaşlar tahliye edildi33 izlenme
Annesinin ölüm haberini alınca hastanedeki doktorları tek tek dövdü34 izlenme
2021 yılı elektrik enerjisi ihaleleri de AKP'nin torpilli müteahhitlerine gitti!128 izlenme
Trabzon'u sel alırken AKP'li Belediye Başkanı Amsterdam'da horon tepti, tepkiler çığ gibi geldi!35 izlenme
Övünerek 'Duble yol yaptık' dedikleri işte bu ! Paylaş, bu rezaleti herkes görsün !778 izlenme