AKP'liler hiç çekinmeden gayet rahat desteksiz atıyorlar: "İstanbul’da askerde gazozla traş olurduk"

29 izlenme 10 Şubat 2024
Reklamlar

AKP Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Adana’da katıldığı bir törende, 1982 yılında İstanbul’da askerlik yaparken gazozla tıraş olduğunu ve haftada bir gün su geldiğini iddia etti.

Cumhur İttifakı’nın Adana’daki belediye başkan adaylarının tanıtıldığı Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda konuşan AKP Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, 1992 yılında da İstanbul’da su sıkıntısı çektiklerini ve gazozla tıraş olduklarını iddia etti.

Elitaş’ın konuşmasından şu bölümler öne çıktı: “Cumhurbaşkanımızın 1994 yılında başlattığı belediyecilik anlayışı, bu belediyecilik hikayesinin temelini oluşturmuştur. Genç arkadaşlarımız belki hatırlamaz, o günleri yaşamadı" dedi.

"İSTANBUL ÇÖLDÜ"

AKP Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, "Ama benim yaşımdakiler, 1994 yılında İstanbul’da işi olan, okuyan, eğitim gören, İstanbul’u çöp yığını, susuzluktan kavrulan bir çöl olarak görürdü. Ben 1982 yılında İstanbul’da askerlik yaparken, hikaye gibi gelir ama gazozla tıraş olurduk. Haftada bir gün su gelirdi. İstanbul’un göbeğinde, Kağıthane’de haftada bir gün su olurdu” diye konuştu.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmza verme işlemi bitti, ilk gün 186 bini geçti! Afyonkarahisar Valiliğine atanan Kübra Güran Yiğitbaşı, Türkiye’nin ilk başörtülü valisi oldu Suriyeliler çıkan kavgada 2 Türk’ü hastanelik etti! Madenciler ve AFAD görevlileri enkaz üstünde kavga etti! Kavganın gerekçesi 'Yok artık' dedirtti