AKP Genel Merkezi’nin partililere her hafta Koronavirüs testi yaptırma talimatı verdiği ve bunu zorunlu kıldığı iddia edildi.
Burdur Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Nihat Ülkü, AKP İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık’ın yapılan bir toplantıya geç kaldığı sırada bu uygulamayı itiraf ettiğini söyledi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in de bulunduğu toplantıda AKP’li Akbıyık’ın, Ercengiz’in “Geçmiş olsun, bir belirti mi var?” sorusuna “AK Parti Genel Merkezi’nin talimatıyla AK Partililer her hafta Covid19 testi yapmak zorunda” cevabını verdiği iddia edildi.
Yol TV‘ye konuşan Nihat Ülkü “Rutin bir kontrol denildi, bizler şaşırdık. ‘Sizinki can da bizimki patlıcan mı?’ diye sorduk, gülüştüler” dedi.
Öte yandan Sağlık Bakanlığının günlük olarak açıkladığı test sayısının AKP'liler için sağlandığı iddia edilen bu "zorunlu testleri" de kapsayıp kapsamadığı merak konusu oldu.
http://www.krttv.com.tr/saglik/akplilereherhaftakovid19testih44139.html
Sedat Peker'den Bakan Soylu'ya flaş yanıt! "Böyle rezalet görülmedi"65 izlenme
Türk Telekom Yönetim Kurulu’nda flaş istifalar!105 izlenme
AKP'li ve MHP'li vekiller arasında kavga!82 izlenme
AKP ve MHP'den Mehmetçik'e ret!171 izlenme
Hizbullah tetikçileri cezasız mı kalacak? Bu yıl sona eriyor…42 izlenme
Eski bakandan ortalığı karıştıran paylaşım! AKP'den istifa mı edecek?114 izlenme
Türkiye’nin süt devi iflas etti63 izlenme
Rus güçlerine ait Lancet kamikaze drone, tek atışla üç Ukrayna zırhlı aracını imha etti51 izlenme
Emekliye bin liralık ikramiye artışı Erdoğan'ın iki dudağının arasındaymış!
Sokak röportajında iktidarı eleştirdiği için tutuklanan İsmail Demirbaş tahliye edildi!
AKP Salda Gölü'nde kendi dediğini bile yapmamış
İstanbul'da dehşete düşüren olay: Tavanı delerek daireye girdi, anne ve kızına saldırdı!