Cumhuriyet’in haberine göre, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin en yetkili organı Merkez Karar Yürütme Kurulu’nda (MKYK) erken seçim ile birlikte bedelli askerlik beklentisinin arttığının söylenmesi üzerine “Seçim ortamında böyle bir gündemi doğru bulmam” dedi.
Hürriyet’ten Turan Yılmaz’ın haberine göre, Erdoğan ayrıca bakanlık beklentisiyle adaylık konusunda tereddüt yaşayan milletvekillerine, “Kimse işaret beklemesin, aday olmak isteyen kendi kararını kendi versin” dedi.
Erdoğan, belediye ve il başkanları ile bürokratlara da, parti yönetiminden davet gelmeden adaylık için görevlerinden ayrılmamaları uyarısında bulundu.
Erdoğan, belediye ve il başkanlarına yönelik, “İşaret gelmeden kimse ayrılmasın, ihtiyaç olanlara gerekli davet yapılır” mesajını verirken, bürokratlara da, “Kimse kendisine güvenip ayrılmasın, biz güvence vermeyiz” uyarısı yaptı.
http://halktv.com.tr/bedelliaskerlikgeliyormu318804
Sebze fiyatları can yakıyor, Mehmet Şimşek duy bu isyanı: "Ot bile bu kadar pahalı olursa..."20 izlenme
Merdan Yanardağ, Öcalan'ın çağrısındaki gizli şartı açıkladı26 izlenme
İmamoğlu’ndan Kurum’un gaflarına gönderme: "Öğrenmeye niyetli değilse işi zor"18 izlenme
Üsküdar sokaklarında yüzme keyfi ! Teşekkürler AKP !434 izlenme
Erol Mütercimler’in Teğmenler açıklaması yeniden gündem oldu: "Genelkurmay Başkanı esir düştü, ordunun itibarı zedelenmedi de teğmenler mi zedeledi?"22 izlenme
Seçim öncesi Türkiye nüfusunda esrarengiz artış!91 izlenme
Hastanede yer yok diye evine gönderilen yurttaş koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti!89 izlenme
AKP Genel Merkezi'nde konuşan AKP'li seçmen: “Biz şaşaaya alıştık. Halka tepeden bakıyoruz vatandaşın içinde değiliz"23 izlenme
Videoları gündemi sarsan Sedat Peker'in, aylar sonra yeni görüntüleri ortaya çıktı!
Düzce'den sonra Ankara'da tepki çeken uygulama: Ortaokullarda kız-erkek ayrımına sert eleştiri
Akaryakıtta vergi arttı: Benzin ve motorine dev zam!
CHP lideri Özgür Özel, Susurluk'a benzeyen bir olayı yarın saat 12.00'da açıklayacağını duyurdu! "AKP bekle, kuruluş yıldönümü hediyen yarın 12.00'de geliyor"