AKP’liysen her şey serbest!

35 izlenme 06 Mart 2023
Reklamlar

Bir iktidar yandaşı sosyal medya hesabından Saadet Partisi Genel Merkezi’nin yanından AKP’nin seçim müziğini yüksek sesle çalarak geçtiği anların videosunu paylaştı. Sosyal medyada yapılan hareket tepkiyle karşılandı.



Dijital içerik üreticisi olduğunu iddia eden iktidar yandaşı Yasemin Özkaya, aracında yüksek sesle açtığı AKP seçim müziği ile Saadet Partisi Genel Merkezi’nin önünden geçti. Millet İttifakı’nın toplantısının yapıldığı genel merkez önünden yaptığı eylemi kayda alan yandaş paylaşımına, “6’lı masanın aday belirleme toplantısına nasıl giriş yapıyorum izliyoruz. Ortam buz kesti şok oldular” notunu ekledi.

Sosyal medyada birçok kişinin benzer eylemin AKP Genel Merkezi önünde yapılması durumda gözaltılar olacağını söyledi.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

BES'te 500 milyar liralık fon büyüklüğü amaçlanıyor Bursa’da ilk vaat gerçekleşti: Türkçe tabela ve su indirimi kararı Kemerburgaz Kent Ormanı açıldı: Bütün hizmet rant için değil halk için olmalı AKP seçmeni de isyanda: "Kollarımı kesseler oy vermem artık. Bıktık artık, erken seçim istiyorum"