AKP’liysen her şey serbest!

49 izlenme 06 Mart 2023
Reklamlar

Bir iktidar yandaşı sosyal medya hesabından Saadet Partisi Genel Merkezi’nin yanından AKP’nin seçim müziğini yüksek sesle çalarak geçtiği anların videosunu paylaştı. Sosyal medyada yapılan hareket tepkiyle karşılandı.



Dijital içerik üreticisi olduğunu iddia eden iktidar yandaşı Yasemin Özkaya, aracında yüksek sesle açtığı AKP seçim müziği ile Saadet Partisi Genel Merkezi’nin önünden geçti. Millet İttifakı’nın toplantısının yapıldığı genel merkez önünden yaptığı eylemi kayda alan yandaş paylaşımına, “6’lı masanın aday belirleme toplantısına nasıl giriş yapıyorum izliyoruz. Ortam buz kesti şok oldular” notunu ekledi.

Sosyal medyada birçok kişinin benzer eylemin AKP Genel Merkezi önünde yapılması durumda gözaltılar olacağını söyledi.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Baro başkanlarına destek için korna çalan avukata polis 132 TL ceza kesti! Yılmaz Özdil 'Sanki ülkeyi Müjdat ağabey yönetiyor !' TRT muhabirinin sorusuna Milli voleybolcu İlkin Aydın'dan tepki! 'Nasıl bir soru bu? Biz Türk kadınını çok iyi temsil ettiğimizi zaten söylüyoruz. Bu da bizim onlara armağanımız olsun' Ukrayna'nın Energodar kentinde siviller, Rus askeri konvoyuna karşı anayolu barikat kurarak trafiğe kapattı!