AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Twitter hesabından Taksim’de nostaljik tramvaya bindiği görüntülerin yer aldığı bir videoyu paylaştı. Taksim Meydanı’nda düzenlenen Geleneksel Beyoğlu İftarı öncesi İstiklal Caddesi’nde nostaljik tramvaya binen Erdoğan, “Başkanım her şey çok güzel olacak” diye seslenen yurttaşa, “Daha güzel olacak.” karşılığını verdi. Ardından AKP’liler sosyal medyada “Daha güzel olacak” sloganını dolaşıma soktu.
Binali Yıldırım ise İmamoğlu’nun 31 Mart seçimleri sürecindeki vaatlerini ‘çaldı’. Binali Yıldırım, yıllardır AKP tarafından yönetilen İstanbul’da akbil ve suda Ekrem İmamoğlu’nun indirim vaatini “Sözümüz verdiğimiz gibi” diyerek Twitter hesabında paylaşımda bulundu.
“İstanbullulara müjdeli haber: Daha önce söz verdiğimiz gibi; kişi sayısı daha fazla olan hanelerde daha çok indirim olmak üzere, su tüketiminde aylık ortalama yüzde 40 indirim yapılacak. Öğrenci Akbil’i aylık 85 liradan 40 liraya düşürülecek. Hayırlı olsun. ”
https://www.abcgazetesi.com/akpmaztabasialinanimamoglununsloganinivevaatlerinicaliyor15141
SGK ödemeyi durdurdu, binlerce MS hastası çaresiz28 izlenme
Müslüme'nin ölümünde çarpıcı detay: 3 yaşındaki bir çocuk için bu mümkün değil127 izlenme
Yabancı uyruklu grup, doğum günü kutlamasında Türk lirası yaktı!34 izlenme
İsyan ettiren bir haber daha! Yeni doğum yapan eşini hastane odasında bıçakladı146 izlenme
Diyanet Başkanı Erbaş, sosyal medyaya düzenleme istedi!31 izlenme
Sedat Peker Erdoğan'a çok yakın bir ismin eskiden yaptıklarını anlattı: Zehir zemberek iddialar!73 izlenme
Saray’da görevli 5 bin polis o ilçede mi oy kullanacak?152 izlenme
Lübnan’da milletvekillerinin maaşları yarı yarıya düşürüldü!118 izlenme
“Bu o… çocuğuyla iş yapan her kurumu dağıtırım uleeyyyn”
Genç kadın, otobüste kendisini taciz eden adamı böyle kayda aldı!
Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan hakkında ABD'de toplu dava açıldığı ortaya çıktı!
İliç'te 9 madenci hala toprak altında: Madeni işleten Anagold 27 işçiyi işten attı