AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Twitter hesabından Taksim’de nostaljik tramvaya bindiği görüntülerin yer aldığı bir videoyu paylaştı. Taksim Meydanı’nda düzenlenen Geleneksel Beyoğlu İftarı öncesi İstiklal Caddesi’nde nostaljik tramvaya binen Erdoğan, “Başkanım her şey çok güzel olacak” diye seslenen yurttaşa, “Daha güzel olacak.” karşılığını verdi. Ardından AKP’liler sosyal medyada “Daha güzel olacak” sloganını dolaşıma soktu.
Binali Yıldırım ise İmamoğlu’nun 31 Mart seçimleri sürecindeki vaatlerini ‘çaldı’. Binali Yıldırım, yıllardır AKP tarafından yönetilen İstanbul’da akbil ve suda Ekrem İmamoğlu’nun indirim vaatini “Sözümüz verdiğimiz gibi” diyerek Twitter hesabında paylaşımda bulundu.
“İstanbullulara müjdeli haber: Daha önce söz verdiğimiz gibi; kişi sayısı daha fazla olan hanelerde daha çok indirim olmak üzere, su tüketiminde aylık ortalama yüzde 40 indirim yapılacak. Öğrenci Akbil’i aylık 85 liradan 40 liraya düşürülecek. Hayırlı olsun. ”
https://www.abcgazetesi.com/akpmaztabasialinanimamoglununsloganinivevaatlerinicaliyor15141
Yabancı 20 yıl hiç vergi ödemeyecek28 izlenme
Ankara Büyükşehir Belediyesi kendi dezenfektanını 'litresi 83 kuruştan' üretmeye başladı !119 izlenme
Ve Nagehan Alçı gemiyi terk etti!74 izlenme
Ünlü Türk şirketi Araplara satıldı39 izlenme
Gelecek Partili Selçuk Özdağ'a saldıran ülkücü bu kez üniversiteyi bastı!49 izlenme
Deprem kararnamesine karşı çıkan İTÜ bölüm başkanı görevden alındı, 44 akademisyene soruşturma açıldı!71 izlenme
Türkiye ayağa kalktı ! Milyonlar hep bir ağızdan İstiklâl Marşı söyledi !116 izlenme
Fatih Altaylı'dan Starbucks protestolarına tepki: "Bu manyaklık bize özgü, diğer hiçbir Müslüman ülkede böyle sapıkça bir durum ortaya çıkmıyor"44 izlenme
İki gündür yanıyordu: Marmaris'teki orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alındı
Turizmde kriz dalgası: 1500 otel satışa çıkarıldı
Ermenistan işgalinden kurtarılan 4 Türk köyünün yönetimi Azerbaycan'a devredildi, köylerde Azerbaycan bayrağı göndere çekildi
İktidarın imza attığı 'İran bildirisine' İmamoğlu'ndan sert tepki: "İlkesiz denge siyaseti, denge değil savrulmadır"