AKP, 1983 yılında temeli atılan ve 1992’de hizmete açılan Atatürk Barajı'na da sahip çıktı. Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci, ‘’Atatürk Barajını ülkemize biz kazandırdık’’ dedi. İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta ise ‘’Utanmasalar tekerleği ve ateşi de biz bulduk diyecekler" dedi.
AKP Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci, DSİ bütçesiyle ilgili TBMM’deki konuşmasında, “Hükûmetlerimiz döneminde dev projeler yapıldı. Atatürk Barajı, Ilısu Barajı, Kuzey Kıbrıs Su Temini, Ermenek, Deriner, Çine, Yusufeli Barajı, ülkemize kazandırılan seçkin eserlerden bazıları” dedi.
"PES DOĞRUSU"
İYİ Partili Erhan Usta ise bu sözlere tepki gösterdi ve “Pes doğrusu, bir AKP klasiği. Utanmasalar tekerleği biz bulduk, ateşi biz icat ettik falan diyecekler. Atatürk Barajı 1992 yılında işletmeye açıldı. Yapımına 1983’de başlandı., Seçmeni yanıltmaya yönelik bir sözdür. Böyle fahiş bir hatayı kimse kabul edemez. 1992’de açılan baraj, nasıl AKP döneminde yapılır? Baraj açıldığında AKP ana rahmine bile düşmemişti’’ dedi.
"KURDELESİNİ KESTİĞİMİZ MUAZZAM BARAJLAR VAR"
AKP Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, ise Usta’nın bu eleştirisi üzerine “276 baraj vardı biz iktidara geldiğimizde, bin 18’e çıkardık. Daha da devam eden barajlarımız var. Geçenlerde kurdelesini kestiğimiz muazzam barajlar da var’’ demekle yetindi.
Odatv.com
Şişli kayyumundan yeni skandal: Kent Lokantası'ndan sonra şimdi de öğrenci bursu
AKP'li belediye başkanı çocukla fotoğraf çekildi, "Küçük ustamız" diyerek paylaştı!
İktidar soytarısı Tezcan'dan, Atatürk ve Ekrem İmamoğlu’na hakaret!
Takdir toplayan sözler: "Müteahhitlerin borcu siliniyor. Fatura ödeyemeyen Fatma Nine'nin saati sökülüyor. Adalet olmadı mı ekonomi düzelmez. Atatürk gibi bir insan lazım"
Sakarya Üniversitesi'nde skandal! Mikrofonu açık unutan akademisyen nasıl torpil yaptığını anlattı!
Bir Türkiye geçeği: Çalınmasın diye kıymaya güvenlik bandı taktılar!
Ek gösterge bakan yardımcılığına atananlara yaradı: Ölene kadar maaş alacaklar!
New York'ta helikopter kazası: Helikopterin düştüğü anlar böyle görüntülendi!
İzmir'de Atatürk Vagonu kalktı, açık hava mescidi geldi!
Çamlıca Kulesi’nin dışını kaplayan Dekoral konkordato ilan etti!