AKP Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar'ın, Karasu İlçe Teşkilatı’nın 8. Olağan Kongresi’nde yaptığı konuşma geniş yankı uyandırdı. Bayraktar, Libya, Irak, Suriye ve Gazze örneklerini vererek AKP iktidarının Türkiye'yi güçlendirdiğini, özellikle savunma sanayisine yönelik yatırımlarla ülkenin güvenliği sağlandığını ve Türkiye'nin ekonomik sıkıntılara rağmen ayakta kaldığını öne sürdü.
Bayraktar, iktidarın son 20 yıldaki çalışmalarını överken, bu süre boyunca AKP'nin iktidarda olmaması durumunda "yiyecek ekmek bulunamayacağını" ve "vatanın olmayacağını" iddia etti. Bayraktar ayrıca, "Bu iktidarın yapamadığı şeyler de elbette var. Her şey mükemmel olsa, her dediğimiz anında olsa... Her dediğimizin anında olduğu yer cennettir," şeklinde açıklamada bulunarak, AKP’nin zorluklar içinde mücadele ettiğini söyledi.
Bayraktar’ın Erdoğan hakkındaki övgüleri de dikkat çekti. Erdoğan'ı Hristiyan, Yahudi ve Müslümanların ortak umudu olarak tanımlayan Bayraktar, AKP liderinin dünya çapında bir etki yarattığını iddia etti.
Sözcü
Erdoğan'ın müjdesini verdiği havalimanına 20 bin lira bütçe verildi30 izlenme
'Dosyayı elime geçirdim; siyasetçilerin, bürokratların aileleri de var!' diyen Sedat Peker takipçilerine sordu: 'Ne yapayım?'70 izlenme
Milli eğemenliğe adım atışımızın yıl dönümü: Nice 100 yıllara120 izlenme
Bağımsızlık destanımız Cumhuriyet 98 yaşında59 izlenme
Hani verilmeyecekti? Bakan konuştuktan saatler sonra yeni ruhsat çıktı24 izlenme
Ramazan ayında hayat pahalılığı sofraları etkiledi, yurttaşlar fiyatlara tepki gösterdi: "Yavan ekmek yeriz, pirzola almak imkânsız"40 izlenme
TESK Başkanı Bendevi Palandöken'den trafik sigortası isyanı: "Vatandaşı araba aldığına pişman ediyorlar"35 izlenme
Kilis’te, Haremlik-Selamlık ‘geçici iş’ kuyruğu!130 izlenme