Türkiye’nin en borçlu belediyelerinden Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde yaşananlar tepki çekti.
Yeniçağ gazetesinden Serkan Talan'ın haberine göre, Belediyenin üst düzey kadrolarının aileleri ile birlikte 2 günlüğüne Havza ilçesinde bir oteli kapattıkları ortaya çıktı.
Belediyenin üst kadrosunun toplam 150 kişiyle birlikte otelin tamamını kapattığı belirtilirken, söz konusu tatile belediyede görevli tüm müdürler, daire başkanları ve üst personel ve ailelerinin davet edildiği öğrenildi.
YÜKSEK BORÇLARI GEREKÇE GÖSTERİP İŞÇİLERE YÜZDE 3 ZAM YAPMIŞLARDI
Milyarlarca lira borcu nedeniyle suya, ulaşıma zam yapan AKP’li Samsun Büyükşehir Belediyesi, ‘Tasarruf tedbirlerini’ gerekçe göstererek işçilere sadece yüzde 3 zam yapmıştı. Belediye ayrıca ‘tasarruf’ gerekçesiyle hayvanat bahçesini de kapatmıştı.
BELEDİYENİN İSRAFLARI DİKKAT ÇEKMİŞTİ
AKP'li Belediye daha önce de, çiçek alımı, sosyal ve kültürel hizmetler için otobüs kiralaması, tanıtım materyalleri yaptırılması ve "hoş geldin bebek" seti alımı için 15 milyon 169 bin 550 TL harcamıştı.
Samsun Büyükşehir Belediyesi son olarak ise "Proje, Yatırım ve Hizmetlerin Kamuoyuna Duyurulması" isimli hizmet için 30 milyon 392 bin TL'lik ihale yaptığını duyurmuştu. Belediyenin borcunun 2019 yılının Nisan ayında yapılan meclis toplantısında 1 milyar 664 milyon lira olarak açıklanmıştı.
Seçime 3 gün kala İBB'nin taşınmazları böyle kaçırıldı !262 izlenme
CHP'de kayyum heyetinden ilk sürpriz fire: Sabah Gürsel Tekin ile öğlen görevden çekildi!28 izlenme
Rasim Ozan Kütahyalı'nın Ramazan ayında rakı içtiği fotoğraf ortalığı karıştırdı!77 izlenme
Fatsa'daki siyanürlü altın madeniyle ilgili yeni gelişme: Faaliyeti durduruldu39 izlenme
Emeklileri ayaklandıracak haber: Devletin emekli maaş planı sızdı32 izlenme
İngiltere Başbakanı Boris Johnson, 50'ye yakın hükümet yetkilisinin istifasının ardından istifa etti.49 izlenme
Sedat Peker'in iddialarında ismi geçen siyasetçi Erdoğan'ın yardımcısı mı oluyor?52 izlenme
Vergi uzmanı tek tek anlattı: 6 ayda 5 trilyon lira vergi ödedik: Yarısı KDV ve ÖTV!21 izlenme
Emekli '5 senedir ilk defa yeni ayakkabı alıyorum' dedi, böyle isyan etti! "Yukarıdakiler utanmıyorlar mı! Karnımı nasıl doyuracağım?"
Yargıtay'dan çok konuşulacak Bank Asya kararı!
Metro ve Marmaray'da tacizciler yakalandı: Birinin telefonundan 13 yaşındaki çocuğun diğerinin de kadınların videosu çıktı, vatandaşlar meydan dayağı attı!
Sağlık Bakanı Koca verileri açıkladı: 19.391 yeni vaka tespit edildi, 24.289 kişi sağlığına kavuşurken, 269 kişi hayatını kaybetti!