Yalova Sosyal Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürlüğü verdiği ilanda, 2+1 daireye 4 bin TL kira istedi.
Yalova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Muhammed Edip Özyılmaz, sosyal medya hesabından, vakfa ait 2+1 daireyi 4 bin TL’ye kiraya vereceklerini duyurdu.

İlanda, “Sosya Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza ait Yalova Merkez valilik arkasındaki kiraya vereceğimiz dairemizin ihale ilanı: 4000 TL. Sahibinden acil kiralık daire…” ifadelerine yer verildi.

Dar gelirli vatandaşların yardım kapısı olan kurumun daire için istediği yüksek kira ise ‘pes’ dedirtti.

TÜGVA TEMSİLCİLİĞİ’NDEN, SOSYAL YARDIMLAŞMA MÜDÜRLÜĞÜNE
Öte yandan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Muhammed Edip Özyılmaz’ın bundan önce Yalova TÜGVA İl Temsilciliği yaptığı ortaya çıktı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Özyılmaz’ın halen TÜGVA paylaşımları yapması da dikkat çekti.
Sözcü
CHP'den bomba Berat Albayrak videosu! '128 milyar doları kayıp ama sorumlusu 'damat' firarda! Yarın saat 13.00’te damadı buluyoruz!'121 izlenme
İsrail'e Ukrayna modeli! Hizbullah’ın yeni silahı: Hayalet İHA İsrail’in kuzeyindeki Kiryat Şimona bölgesine düştü22 izlenme
Merkez Bankası açıkladı: Savaş öncesi Türkiye'den gizemli kaçış21 izlenme
CHP'li Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler için istenen ceza belli oldu42 izlenme
Milyonlarca liraya neler dedi neler! İşte Rasim Ozan Kütahyalı'nın savcılık ifadesinin detayları17 izlenme
Saraçhane davasında hakimin sözleri salonu gerdi: "Kuru ekmek yesinler"32 izlenme
SGK’daki açık Erdoğan döneminde 9 milyar doları aştı!38 izlenme
Kaftacıoğlu, Erdoğan’a dava açıyor!79 izlenme
'AKP oy kaybeder mi?' sorusuna kimse cevap ver(e)medi !
Pensilvanya ziyaretinden iki aday AKP listesinde
Esenler Spor Kompleksi’nin işletmesi İBB’den alınıp, AKP’li belediyeye verildi!
Feyza Altun'dan büyük iddia: "Polatgiller’i savunsun diye ‘yandaş’lara yatırım yapıldığını düşünüyorum"