Uluslararası haber ajansı Reuters, AKP’nin yaptırdığı son ankette İmamoğlu’nun üç puan önde olduğunu bildirdi. Ajansın kaynağı ise AKP’li bir yetkili.
Reuters AKP kaynaklarına dayanarak 23 Haziran’da tekrar edilecek İstanbul seçimleri için parti tarafından yaptırılan son ankette CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu’nun üç puan önde çıktığını bildirdi.
Diken’in aktardığına göre uluslararası haber ajansına konuşan AKP’li bir yetkili, “İmamoğlu’nun daha farklı şekilde önde olduğu başka anketler de oldu ama partimizin yaptırdığı son ankette İmamoğlu üç puan önde. Önümüzdeki dönemde Erdoğan’ın ağırlığını koymasıyla farkın lehimize dönme ihtimali var" dedi.
Aynı yetkilinin, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başta olmak üzere bazı üst düzey partililerin seçim için İstanbul’a ‘kamp‘ kurduğu ve sonucun Yıldırım lehine olması için kampanya yürüttüğünü söylediği de aktarıldı.
AKP’li yetkili, “Elbette zorlukları var. Kolay bir kampanya değil ama Yıldırım’ın kazanma şansı var” dedi.
http://www.yurtgazetesi.com.tr/politika/akpninicindensizdiisteistanbuldakipuanfarkih129882.html
“Yüksek kârlı fon vaadiyle dolandırıcılık” davası hakkında neler biliniyor?34 izlenme
Özkan Uğur'un duygu dolu o anları tekrar gündem oldu... "Ah canım, duygulandın... ah tontonum"57 izlenme
5 Büyükşehir için yerel seçim anketi571 izlenme
Türk domatesleri imha ediliyor570 izlenme
İşçiler meydanlara çıkamayınca AKP'li isim balkondakilere kafayı taktı!194 izlenme
EYT'de eksik primi kalanlar için ucuz borçlanmada son hafta46 izlenme
Müteahhit ‘depreme dayanıklı, dışarı çıkmayın’ dedi, 2 blok yıkıldı44 izlenme
Adı var kendi yok: 'İşsizlik fonunun' yağması kolaylaştı mı?114 izlenme