Manisa Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı Meclis Toplantısı bugün yapıldı. Meclis toplantısına MHP’li Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlık etti. Toplantının ardından, Manisa Su ve Kanalizason İdaresi (MASKİ) toplantısı yapıldı. Toplantıda Manisa’da suya zam yapılması gündeme geldi.
Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti grubu su zammına karşı çıkarak, MHP’li Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün 2019 yılında suya zam yapılmayacağı şeklindeki beyanını hatırlattı. CHP grubu da Türkiye’nin birçok ilinde suya indirim yapılırken, Manisa’da yapılacak su zammına karşı olduklarını belirtti.
Yapılan konuşmaların ardından oylamaya geçildi. Manisa’daki su zammı CHP ve İYİ Parti’nin ret, MHP ve AKP’nin kabul oyları ile onaylandı. AKP ve MHP’nin oy çokluğu ile Manisa’da yaptıkları su zammını, MHP’li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Almadan vermek Allah’a mahsus” diyerek savundu.
https://halktv.com.tr/gundem/akpninistanbulsovumanisadasuyadustu393888h
İBB, bütün engellemelre rağmen evsiz yurttaşları da unutmadı!70 izlenme
Vatandaş pazardan eli boş dönüyor: “Kasabı unuttuk, yarının ne olacağını göremeden gidiyoruz”43 izlenme
Sosyal medya bu 'şanslı'yı konuşuyor! Babası eski vekil, bir amcası büyükelçi, diğer amcası belediye başkanı, Büyükelçilikte 'yeğen' reklamı!75 izlenme
Kılıçdaroğlu'ndan 'Alevi' notuyla yeni video 'Gelin bu eşiği aşalım'52 izlenme
Doktoru da Seçil Erzan hakkında suç duyurusunda bulundu50 izlenme
İstanbul kaybedecek, Rönesans kazanacak37 izlenme
Tutuklanan Aykut Erdoğdu'dan tek cümlelik mesaj24 izlenme
İçişleri Bakanlığı’ndan maske, toplu ulaşım ve müzik yayını genelgesi150 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 8.102 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.501.079'a, can kaybı 26.354’e yükseldi!
Tarikat yurdunda darp görüntülerine soruşturma
Mezun olan polislere bu konuşmayı yapan polis müdürü kızağa çekildi! 'Hiçbir kimse ya da örgüte, cemaate ya da tarikata, hiçbir şıha ya da şeyhe bağlı olmayacaksınız'
Diyarbakır'da yumurtaya dev zam! Nedeni herkesi şaşırttı