AKP İstanbul İl Başkanlığı’nın 2023 seçimlerinde kullanacağı kampanya şarkısı belli oldu. AKP İstanbul’daki çalışmalar sırasında Orhan Gencebay’ın "Mevsim Bahar Olunca" şarkısını "İstanbul Kalbimizsin" sözleriyle kullanacak.
İl Başkanlığından yapılan açıklamada, Gencebay'ın yorumlanan şarkısında "Milletle bir olunca, gönüller buluşunca, sevenler kavuşunca, İstanbul ne güzel!" sözleri yer alıyor.
Şarkı ilk olarak AKP İstanbul sosyal medya hesaplarından bir kliple paylaşıldı.
Şarkının sözleri şöyle:
"İstanbul sen bizimsin, İstanbul kalbimizsin. Kardeşlikle yükselen gür sesimizsin. Seninle ay yıldızla, seninle bu vatanda. Umudun yeşerdiği hepimizin evisin. Aynı bağda bin çiçek, aynı yolda bir millet. Sözümüz geleceğe, İstanbul yüzün gülsün! Gönüller bir arada, dualar bir arada. Sana olan sevdamız bir ömür böyle sürsün. Milletle bir olunca, gönüller buluşunca. Sevenler kavuşunca, İstanbul ne güzel! Milletle bir olunca, gönüller buluşunca. Sevenler kavuşunca, Türkiye ne güzel!"
Yeniçağ
İsrail'e ticaret kısıtlaması kaldırıldı mı? Bakandan açıklama geldi21 izlenme
Balıkesir depreminin ardından yıkım görüntüleri geliyor!60 izlenme
Metro projesine yönelik iddialara Deniz Yavuzyılmaz'dan belgeli yanıt: 'İftira çöktü' diyerek duyurdu14 izlenme
Sedat Peker'den hakkındaki iddialara sert açıklama! 'Sizin kahpe, namussuz, şerefsiz olduğunuzu tüm dünyaya haykırmaktan geri durmayacağım'80 izlenme
AKP seçmeni kadından AKP'lilere kurşun gibi sözler! 'Atatürk laikliği getirerek çok iyi yapmış, dinle devlet işlerini ayırmakta. Demek ki bu kadar tehlikeliymiş'44 izlenme
Bu görüntüler Kanal İstanbul'dan değil, Yeni Havalimanı'ndan !4860 izlenme
Erdoğan’ın o sözleri yeniden gündem oldu Erdoğan bu açıklamayı yaptığında dolar 11, Euro ise 12 liraydı36 izlenme
AKP’nin memuru ‘işini biliyor’: Zimmete para geçirme tavan yaptı!276 izlenme