Afyonkarahisar'dan vatandaşa kötü haber geldi.
Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, taksi işletmelerinin zamlı fiyat tarifesini duyurdu. Yeni fiyat tarifesi Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin yönetim kurulunda onaylanarak uygulanmasına karar verildi.
GazeteDuvar’dan Nail Azbay’ın haberine göre, yeni fiyat tarifesine göre ilk açılış 15 TL’den 30 TL’ye yükseldi. Mesafe tarifesi kilometre başına 10 TL’den 20 TL’ye çıktı.
İndibindi kısa mesafe ücreti 35 TL’den 70 TL’ye yükseldi. Zaman tarifesi saatlik 120 TL oldu. Birim mesafe ve zaman ücreti de 2 TL’ye çıktı.
"ZAM KAÇINILMAZ OLDU"
Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Karataş, zam fiyatlarını doğrulayarak yakın zamanda minibüs taşımacılığına da zam sinyali verdi. Karataş, “Minibüs fiyat tarifeleri üzerinde de çalışma yapıyoruz. Şu anda netleşmedi ama orada da zam kaçınılmaz oldu” ifadelerini kullandı.
Yeniçağ
Dicle Elektrik ekipleri, Mardin'in Nusaybin ilçesinin Girmeli Mahallesi'nde kaçak elektrik kontrolü sırasında mahalle sakinlerinin saldırısına uğradı39 izlenme
İBB Başkanı Mevlüt Uysal "30 yıl altyapı sıkıntısı olmayacak" demişti, İstiklal Caddesi 2.5 ayda döküldü!176 izlenme
Tunus Türkiye'den giden yüzlerce ton patatesi iade etti27 izlenme
Kâğıt krizi, 300 gazete ve matbaayı kapattırdı!94 izlenme
AKP’li başkanın aldığı kadrolu eşekler kayıp29 izlenme
Hizbullah ve İran, eş zamanlı olarak İsrail'e misilleme saldırısı başlattı: Sirenler aktive edildi, Filistin toprağı Batı Şeria'da isabetler görüntülendi31 izlenme
İstanbul’dan sonra Ankara Barosu da Feyzioğlu için harekete geçti!142 izlenme
Kılıçdaroğlu hakkında 'Cumhurbaşkanına hakaretten' soruşturma33 izlenme
Uykusuz'dan çok konuşulacak 'Lanet olsun oylarına' kapağı!
Depremzede vatandaş: "Bir oy için memlekete gideceğim, çünkü yönetimin değişmesini istiyorum"
Eyüp Aksu taksi zammını kabul etmedi, İBB'yi tehdit etti: "Bu maliyetlerle kontak kapatırız"
Çiftçi zorda, sıkıntı çok büyük: "Herkes battı. Motorunu satan var, arabasını satan var, evini satan var, borcu olup da çeyizini satan var"