Anasayfa1
29 Aralık 2018 ( 408 izlenme )
Reklamlar

AKP'nin Yeliz'i Ahmet Hamdi Çamlı fena yakalandı! "Kır kabuğunu, gogıl'ın dışına çık!"

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şoförüyken daha sonra AKP'den milletvekili olan ve Anayasa değişikliği teklifinin görüşüldüğü TBMM oturumunda "Yeliz" sahte ismiyle yayın yaptığı ortaya çıkan İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, sosyal medya hesabından yeni bir skandala imza attı.


Haber görseli

Haber görseli

Çamlı, iki ayrı görsel paylaşarak “Eski Türkiye ile AKPARTi dönemi Karadeniz yolları farkı! Ey gidi, nereden nereye....” dedi.

Çamlı’nın paylaşımındaki fotoğraf ise Karadeniz yolunun eski halini göstermek istediği fotoğraf Karadeniz’de değil. Hindistan’da Himaçhal Pradeş’te bulunan Kinnaur district bölgesinden. Bölgenin yollarının engebeli ve zorlu olduğu biliniyor. Yolla ilgili çekilen onlarca video, fotoğraf da internette mevcut.

Haber görseli

Çamlı, sosyal medyadan kendisine "Ekte paylastiginiz fotoğrafın nerede olduğu ile ilgili video var. Google image'ten fotograflari paylaşmadan önce onaylatmanızı tavsiye ederim. Milletvekili de bu ülkede trollük yapacaksa işimiz çok." şeklindeki yoruma ise "Kır kabuğunu, gogıl'ın dışına çık, Karadeniz yollarına bir bak bakalım, bişey analayabilecekmisin. Biraz gayret" şeklinde yanıt verdi.




Haber görseli




Çamlı, kendisine liyakatsiz milletvekili şeklinde eleştiri yapan bir diğer kullanıcıya ise hayatı gerçekle yorumlaması gerektiğini söyledi.

http://www.cumhuriyet.com.tr/foto/foto_galeri/1185061/1/Ahmet_Hamdi_Camli_fena_yakalandi___Kir_kabugunu__gogil_in_disina_cik_.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kamu mallarını ışık hızıyla satacaklar! Seçime günler kala gizemli para girişi: Hangi ülke ne karşılığında yolladı? Soylu'nun vukuatları bitmiyor: 'Önce gözaltına aldırdılar sonra zorla ifade verdirmeye çalıştılar' iddiası Bülent Arınç, damadı Ekrem Yeter için hakimlere teşekkür etti!