Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu taşıdıkları şüphesiyle önceki gün akşam saatlerinde kent merkezinde iki aracı takibe aldı. Ekiplerin, öncü ve artçı oldukları değerlendirerek takibe aldıkları araçlar yaşanan kovalamacanın ardından durdurdu.
17 KİLO UYUŞTURUCU SKUNK VE 4 KİLO ESRAR ELEGEÇİRİLDİ
Sözcü'de yer alan habere göre, narkotik köpekler ile yapılan araçlarda yapılan detaylı aramada 17 kilo 400 gram skunk ile 4 kilo 313 gram kubar esrar ele geçirildi.
Ekipler, araçlarda bulunan şüpheliler Serdar Demir, Mücahit Altun, Diyar Bingöl ile Afganistan uyruklu oldukları öğrenilen H.M ve M.A’yı gözaltına aldı.
Emniyetteki işlemlerin ardından adli mercilere sevk edilen Serdar Demir, Mücahit Altun ve Diyar Bingöl çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanırken, Afganistan uyruklu H.M ile M.A. ise Savcılıkca serbest bırakıldı.

AKP Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl
AKP VE MHP’Lİ BAŞKANLARIN YEĞENLERİ OLDUKLARI ÖĞRENİLDİ
Araçlarında uyuşturucu yakalanan tutuklu şüphelilerden Diyar Bingöl’nün AKP Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl ile AKP Karlıova İlçe Başkanı İlyas Bingöl’ün yeğeni olduğu öğrenildi. Diğer şüpheli Serdar Demir’in ise Karlıova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda memur olarak çalıştığı aynı zamanda da MHP Karlıova İlçe Başkanı Şevket Demir’in yeğeni olduğu anlaşıldı.
Timur Cihantimur’un tahliyesi için psikiyatri raporu sundular: Psikolojisi bozulmuş!33 izlenme
Çiftçiye dev paket seçim yatırımı çıktı!146 izlenme
‘Ötanazi’ye atıfta bulunan madde de geçti! İşte Sokak hayvanları yasasının Meclis’ten geçen maddeleri29 izlenme
AKP'li üç vekilin ruhsat talebi Vali'yi çileden çıkarttı53 izlenme
63 üst düzey firari FETÖ’cüye 4 yıldır maaş ve ikramiye ödeniyormuş!67 izlenme
2 ay daha geç emekli olacağız! Kısa çalışma ödeneğinde çok önemli SGK detayı…47 izlenme
Deniz Yavuzyılmaz geçiş garantisi 'soygunu'nu açıkladı! "Hedef tuttu ama yine de müteahhide milyonlar ödendi"22 izlenme
Gaziray istasyonunda çökme!124 izlenme
İsmail Saymaz Tebliğcileri kendi silahlarıyla vurdu! Haramın gerçek adresini açıkladı
Erdoğan'ın memleketi Rize'de Çaykur protestosu! 'Devlet iyice izlesin' deyip mahsulünü ateşe verdi
SGK’nın hastalara zimmetlediği 28 bin tıbbi cihaz kayboldu
Elektrik tarifesinde dağıtım şirketlerine kıyak! Faturalara yansıyacak!