AKP Yalova adayından CHP seçmenine skandal sözler ! 'Kendisini ifade edemeyen ezik insanlar !'

1869 izlenme 18 Haziran 2018
Reklamlar
AKP'nin Yalova Milletvekili adayı Meliha Akyol, Yalova'da düzenlenen bir basın toplantısında tepki çeken bir skandala imza attı.

Seçim çalışmalarından bahseden milletvekili adayı Yalova’nın seçmen profilini çok iyi bildiğini iddia ederek mevcut yönetime oy veren seçmen için ‘Batı Trakya’dan, oradan, buradan, kimisi doğudan gelen kendisini ifade edemeyen ezik insanlar’ ifadesini kullandı.

AKP’li adayın bu sözleri kısa zamanda büyük tepki çekti ve sosyal medyada binlerce tweet atıldı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Muharrem İnce'den Mehmet Ali Çelebi'nin AK Parti'ye geçişine bomba yorum: Olsa olsa bu doktorların işi olur Gözaltına alınıp serbest bırakılan işçilere iki kez sokağa çıkma cezası kesildi! Trabzon’da vatandaşlar isyan etti: "Gürcü'nün parası Türk Lirası'nın yedi katı. Böyle ekonomik bataklık olur mu?" AKP'li Çamlı'dan tepki çeken 97. yıl paylaşımı!