AKP Yalova İl Gençlik Kolları Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı önceki gün Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.
Toplantıya iki hafta önce AKP Yalova İl Başkanı olarak atanan Muğlim Bağatar'ın sözleri damga vurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan talimat aldığını ifade eden Bağatar, “Zafere ulaşmak fedakarlık ister. AK Parti gençliği her türlü fedakarlığı yaparak bedel ödemekten kaçınmadan azmettiği zafere ulaşacaktır. Tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız bana görevi tevdi ederken, ‘Yalova'da seçimi alın; vurun, kırın, kazanın' dedi. Ben de kendisine söz verdim” şeklinde konuştu.
CHP Yalova İl Başkanı Nur Koçak, AKP İl Başkanı’nın sözlerine tepki gösterdi.
AKP'li başkanın sözlerine CHP Yalova İl Başkanı Nur Koçak'tan sert yanıt geldi. “Demokrasinin olduğu bir ülkede ‘Seçimi vurun, kırın, kazanın' demek kaosla beslenmeyi seçmek demektir” diyen CHP İl Başkanı Koçak; “Kavga ve kaosla beslenmeyi kendisine adet edinmiş olanlar, ülkemizin suç oranının en düşük kenti olan, barışın, kardeşliğin sembolü olan Yalova’mızda seçim sürecinde izleyecekleri yol haritasını da yaptıkları açıklamalarla açıkça ortaya koymuşlardır. Yalovalılar halkı kışkırtmak, galeyana getirmek, tahrik etmek isteyenlere gerekli cevabı sandıkta vereceklerdir. Yalova’mız suçun en az olduğu kenttir. Kentimizin de bu dokusunu asla bozmayacağız, bozulmasına müsaade etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/akpilechparasindavurunkirinpolemigi2855892/
Bakan Koca son tabloyu açıkladı: Can kaybı 5.186, vaka sayısı da 203.456 oldu!57 izlenme
Soruşturma gölgesindeki skandal devam ediyor: ‘Sahte Diploma’ fiyatlarına zam bile yaptılar!6 izlenme
Zam alamayan memuru Saray'a yürütmediler7 izlenme
Emekliler zam oranına isyan etti: 'Geçinemeyeceğiz'28 izlenme
Vatandaş yapsa ceza üstüne ceza verirlerdi: Derenin istinat duvarını yıkıp, yeşil alana dalmışlar!29 izlenme
AKP’de ikinci ’90 yıllık reklam arası’ skandalı!667 izlenme
Şapka Devriminin 100’üncü yıl dönümü7 izlenme
Avrupa Komisyonu pişman oldu: İsmailağa cemaatiyle bağlantılı derneğe verdiği parayı geri almaya çalışıyor21 izlenme
CHP'li o belediyeden işçilere 2 bin 300 lira asgari ücret!
Yenidoğan Çetesi davasında sanıklar ifade vermeye devam ediyor: "Doktor 'Çek fişi gitsin' dedi"
Erdoğan, MHP’nin onayı olmadan adım bile atamaz!
Kararlar kabul edildi! Bolu’da yabancılara su dolarla, nikâh 100 bin TL