Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Luhansk ve Donetsk Halk Cumhuriyetleri'ni resmi olarak tanımasından birkaç gün sonra düğmeye basarak askeri operasyonu sabaha karşı başlatması Ukrayna'da panik yarattı.
Binlerce insan otomobillere atlayarak Kiev'den kaçmaya çalışırken, havalimanlarında insanlar mahsur kaldı. Kiev'deki metro istasyonları da sığınağa dönüştü.
Ukrayna’da endişeli bekleyiş devam ederken, Avrupa Birliği (AB) ve NATO'dan yapılan açıklamada, "Ukrayna'dan gelecek sığınmacı akınını hazırız" denildi.
Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik başlattığı hareket, tüm dünyada büyük yankı uyandırırken Türkiye’de de gündemin bir numaralı maddesi oldu.
Gazete ve televizyonlar yaşanan gelişmeleri canlı aktarmaya çalışırken günün en dikkat çeken yorumlarından biri ise Habertürk yazarı Nagehan Alçı’dan geldi.
Alçı, Habertürk TV’de katıldığı canlı yayında “Suriyeli göçmenlere yönelik nefret dilini adeta bir alışkanlık haline getirenler, bakalım Ukraynalı göçmenler gelince de aynı şekilde itiraz edecekler mi?” diye sordu.
Alçı, sözlerine, “Bunun etnik kökenli bir itiraz olup olmadığı Ukraynalı göçmenler Türkiye’ye gelmeye başladığında görülecek. Ben orada fazla bir itiraz olacağı kanaatinde değilim.” ifadeleri ile devam etti.
Son seçim anketi açıklandı! Yeni partiler yükselişe geçti, saray ittifakına soğuk duş!
Akın Gürlek'in eşinin SPK'ye atanmasına CHP'den tepki: "Esenyurt'a yapılan siyasi operasyonun ödülü"
AKP'li sanıklar davalarına bakan hakimin düğününe gitti
Altını çize çize uyardı: "35 yıl sonra bir ilk yaşandı"
Pandora'dan bu kez Demirören çıktı!
Bakan, 6 yaşından beri istismara uğrayan kadının son durumunu paylaştı
CHP’den Abdulkadir Selvi’ye: Bu işin peşini bırakmayacağız
Trabzon'da esnaflardan yol ortasında eylem! 'Size pandemi yok, bize pandemi var öyle mi?'
Gelir garantili bütçe soygunu
Mahfi Eğilmez’den çarpıcı değerlendirme: "Türkiye’de emeğin karşılığı açlık sınırının altında!"
Yargıtay Başsavcılığı, Kaftancıoğlu’na 4 suçtan ceza verilmesini istedi!
Binali Yıldırım neden hâlâ Çankaya Köşkü’nde ikâmet ediyor?
Foça’da CHP’nin itirazıyla 633 kursiyer seçmenin kaydı silindi!
Böylesi ancak Türkiye'de olur! Milyonlarca ağacı kesip pist yaptılar, iki pisti kırıp ağaç dikecekler!