Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Luhansk ve Donetsk Halk Cumhuriyetleri'ni resmi olarak tanımasından birkaç gün sonra düğmeye basarak askeri operasyonu sabaha karşı başlatması Ukrayna'da panik yarattı.
Binlerce insan otomobillere atlayarak Kiev'den kaçmaya çalışırken, havalimanlarında insanlar mahsur kaldı. Kiev'deki metro istasyonları da sığınağa dönüştü.
Ukrayna’da endişeli bekleyiş devam ederken, Avrupa Birliği (AB) ve NATO'dan yapılan açıklamada, "Ukrayna'dan gelecek sığınmacı akınını hazırız" denildi.
Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik başlattığı hareket, tüm dünyada büyük yankı uyandırırken Türkiye’de de gündemin bir numaralı maddesi oldu.
Gazete ve televizyonlar yaşanan gelişmeleri canlı aktarmaya çalışırken günün en dikkat çeken yorumlarından biri ise Habertürk yazarı Nagehan Alçı’dan geldi.
Alçı, Habertürk TV’de katıldığı canlı yayında “Suriyeli göçmenlere yönelik nefret dilini adeta bir alışkanlık haline getirenler, bakalım Ukraynalı göçmenler gelince de aynı şekilde itiraz edecekler mi?” diye sordu.
Alçı, sözlerine, “Bunun etnik kökenli bir itiraz olup olmadığı Ukraynalı göçmenler Türkiye’ye gelmeye başladığında görülecek. Ben orada fazla bir itiraz olacağı kanaatinde değilim.” ifadeleri ile devam etti.
Her iki seçmenden biri erken seçim istiyor
13 vatan evladı şehit olmuş, Erdoğan ulusal yas ilan edeceğine parti kongresi yapıp gülüyor!
PİAR’ın son anketi: MHP’lilerin yarısı AKP'ye oy vermeyecek!
Turizmde şimdi de vize krizi: Acenteleri vurdu, tur iptalleri başladı!
Erdoğan'a bir şok daha! MHP seçmeni pişman!
2020 Türkiye'si: Hukukta 60'ıncı, dünya sefalet endeksinde 4'üncü, nitelikli eğitime erişimde 118'nci sırada!
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Corona virüsü nedeniyle uluslararası acil durum ilan etti!
Saray'dan Kılıçdaroğlu'na açık hakaret!
Kılıçdaroğlu kapısına gitmişti: SADAT'ta bir yılda dikkat çeken iki değişiklik!
Metro inşaatındaki skandalı Sayıştay ortaya çıkardı! Yapılmayan iş için 82 milyon TL ödendi!
Maaşı kesilen engellinin canına kıydığı iddia edildi
Emekli maaşının 300 Euro olduğunu iddia eden gurbetçiyi, Fransa’daki kayınpederini arayan bir başka gurbetçi vatandaş rezil etti
İBB Davası’nın 20. gününde İmamoğlu: "Etrafımızda güzel şeyler oluyor Türkiye'de de olacak"
Konya Şehir Hastanesi'nde dehşet! Doktor Ekrem Karakaya vuruldu, saldırgan intihar etti!