Anasayfa1
18 Ağustos 2025 ( 23 izlenme )
Reklamlar

AKP'ye geçen Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne 860 milyon liralık finansman


Özlem Çerçioğlu'nun AKP'ye geçmesinin ardından İller Bankası Genel Müdürlüğü iş birliğinde Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne 860 milyon Türk Lirası tutarında finansman sağlandı.



AKP'ye katılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ödülünü finansman olarak aldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi ve İller Bankası Genel Müdürlüğü iş birliğinde Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne 860 milyon Türk Lirası tutarında finansman sağlandı.

T24'te yer alan habere göre, İmzalar Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve İLBANK İzmir Bölge Müdürü İzzet Günal tarafından atıldı.

TELE1

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Vatandaş her geçen gün daha da borca battı: İcrada dosya sayısı yüzde 62 arttı Marketlerde dev indirim başladı! Bakın kaç liraya indi? Emeklilerin bayram ikramiyeleri kaldırılıyor mu? SGK’dan açıklama CHP Bursa'nın seçilmiş İl Başkanı Nihat Yeşiltaş butlan yönetiminin görevden alma kararını yırtıp attı!