PARK VE SOSYAL ALAN OLARAK KİRALANDI, RESTORAN OLDU
Edinilen bilgiye göre İncirliova'nın önceki dönem Belediye Başkanı Gürşat Kale, alanın tahsisini ‘park ve sosyal alan’ olarak kullanılmak üzere aldı. 2019 Yerel seçimlerinde İYİ Parti’den seçilen Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Milli Emlak Müdürlüğü'nden alınan bu alana Belediye Balık Restoranı yaptı. İçki ve işyeri açılış ruhsatı için Milli Emlak Müdürlüğü'ne başvurdu. Tahsisin amacına uygun kullanılmadığı, ticari işletme yapıldığı için Müdürlük onay vermedi. Ruhsat alınamadı.

KAYMAKAM VE AKP'LİLERLE AÇTI
Temmuz ayında partisinden istifa ederek AKP'ye geçen Kaya, 18 Eylül günü ruhsatsız restoranın açılışını İlçe Kaymakamı Canan Hançer Başkurt, AKP İl Başkanı Gökhan Ökten ve AKP Milletvekili Ömer Özmen ile birlikte yaptı. Hiçbir şey olmamış gibi hizmet veren restoranda, dün akşam da İncirliova Belediyespor'a gelir amacıyla içkili, sazlı, sözlü gece düzenlendi.

“İYİ PARTİ’DEYKEN BU GECEYİ DÜZENLEYEMEZDİ”
İncirliova Belediyesi Balık Restoranına belediye yönetiminin ruhsat almak için uğraştığını, ancak alamadığını söyleyen CHP İncirliova İlçe Başkanı Ümit Yaşar, ”Dün akşam ruhsatsız bu restoranda 400 kişilik eğlence düzenlendi. İYİ Parti'deyken bu geceyi düzenleyemezdi. AKP'ye geçtiği için Kaymakamlık ve Emniyet müdahale etmiyor” derken, SÖZCÜ muhabirinin ulaştığı İncirliova Belediyesi yetkilileri ise sessiz kalmayı tercih etti.

VALİLİK TALİMATIYLA O RESTORAN MÜHÜRLENDİ
SÖZCÜ’nün haberinin ardından valilik talimatıyla polis ve zabıta ekipleri, İncirliova Belediyesi Balık Restoranı’nı mühürledi.
Sözcü
Fabrikada en düşük maaş 95 bin TL oldu: İşçiler halay çekerek kutladı35 izlenme
Fatih Altaylı cezaevinden Cumhur'un oy oranını açıkladı!9 izlenme
Hilal Kaplan AKP döneminde işe giren HDP'li vekilin oğlunu CHP işe almış gibi gösterdi!56 izlenme
Canlı yayında AKP'liler birbirine girdi !256 izlenme
İBB’nin düzenlediği kampanyada 38 milyon liralık kurban bağışı toplandı!47 izlenme
Merkez Bankası'nın rezervleri eridi: Son 18 yılın en düşük seviyesi!76 izlenme
Fırtınalar koparan butlan operasyonunda kim ne dedi?21 izlenme
CHP'li milletvekilleri, İstanbul'da Boğaz Köprüsü'ne dev '128 milyar dolar nerede' pankartı astı!95 izlenme
Dur durak bilmiyor: Dolar/TL, tarihi rekor kırdı!
Libya'da büyük hasara yol açan fırtına sonrasında Sahra Çölü’nde göller oluştu
Vedat Işıkhan, memur ve memur emeklilerinin merakla beklediği zam konusunda önemli bir açıklama yaptı.
Sedat Peker'den Cumhrubaşkanı danışmanı Serkan Taranoğlu ve AKP'li Zehra Taşkesenlioğlu hakkında flaş iddialar!