CHP’li Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’in tutuklanmasının ardından belediye meclisinde yapılan oylamada başkanvekili seçilen Özlem Vural Gürzel, kısa süre önce partisinden istifa ederek AKP’ye katılmıştı. Gürzel’in rozetini Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan takmıştı.

Başkanvekili Gürzel’in, belediyedeki makam odasında yaptığı değişiklik ise dikkatlerden kaçmadı. Daha önce Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile özdeşleşen, Atatürk’ün vatandaşları dinlediği tablonun makam odasından kaldırıldığı ortaya çıktı.
Söz konusu tablo yerine Atatürk ve AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın birlikte yer aldığı fotoğraflar konuldu.
‘Milli elektronik kelepçe’ diye müjde verdi!46 izlenme
Pedofiliyi savunan imam bu kez de karma eğitimi hedef aldı! 'Kadın öğretmenlerin açık-seçik bir şekilde erkeklere ders vereceği bir ortamda...'39 izlenme
Görüşme sona erdi! S400 konusunda çalışılması için anlaşma sağlandı176 izlenme
Hiç mi çimento demir kullanmadınız? Hepsi kum gibi yıkıldı!47 izlenme
Ticaret Bakanlığı’ndan 5 zincir markete denetim kararı37 izlenme
1700 yıllık Ayasofya'ya cam kapı taktılar!125 izlenme
İsrail'den vatandaşlarına: "Türkiye'yi acilen terk edin"32 izlenme
Hatay'daki orman yangını: 95 hektar alan küle döndü31 izlenme
‘Hatay Özerk Yönetimi’ hesabıyla ilgili İletişim Başkanlığı’ndan açıklama
Bakan Bilgin'den heyecanlandıran sözler: EYT ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor, sorunu çözeceğiz
Asgari ücret belirlenmeden önce Erdoğan "Jestimizi yaparız!" Belirlendikten sonra "İşçimizi ezdirmedik!"
TÜSİAD’dan iktidara çok sert eleştiriler!