AKP'ye oy veren inşaat işçisi vatandaş: "Bugüne kadar AKP'ye oy verdim. Vicdani olarak rahatsızım. Herkesin hakkını helal etmesini istiyorum."

34 izlenme 06 Ağustos 2023
Reklamlar

Sokak röportajında konuşan bir vatandaş, "Bugüne kadar AKP'ye oy verdim. Vicdani olarak rahatsızım. Herkesin hakkını helal etmesini istiyorum" dedi.



Youtube'da yayın yapan Yurttaş TV mikrofonuna konuşan bir vatandaş bu zamana kadar AKP'ye oy verdiğini ve vicdani olarak bu durumdan rahatsız olduğunu dile getirerek, "Pişmanım. Herkesten hakkını helal etmesini istiyorum. İstifa etmeleri gerekir ama o onurun onlarda olduğunu zannetmiyorum"  diye konuştu. 

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Amca Salim Güran'ın jandarma komutanı ile telefon konuşması ortaya çıktı! Salim Güran komutan ile ne konuştu? O araba aranırken küçük Narin'i dereye gömmüşler! ‘Büyüyünce sana oy vereceğim’ diyen çocuğa İmamoğlu’ndan anlamlı yanıt! Uzmanlar Tuz Konusunda Uyarıyor Bir ziraat mühendisi olayı yakaladı: Silolardaki patlamanın saklanan gerçek nedenini açıkladı