AKP yüzyılında yokluk manzaraları! “Mangal koktu ama gidip de isteyemedim” dedi, gözyaşlarına boğuldu

21 izlenme 17 Eylül 2024
Reklamlar

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda yakınlarında mangal yapıldığını söyleyen kadın, canının çektiğini ancak utandığı için isteyemediğini söylerken gözyaşlarına boğuldu.



AKP’nin ekonomi politikalarının sonucunda Türkiye’de yaşanan ekonomik kriz vatandaşın sırtına her geçen gün daha da yük olurken geçim derdi de günden güne büyüyor. Bir vatandaşın mangal kokusu yüzünden gözyaşlarına boğulduğu bir video sosyal medyada gündem oldu.

Yakınlarında yapılan piknikte mangal yapıldığını gören kadın canının çekmesi nedeniyle gözyaşlarına boğuldu. Kadının “Burcu burcu koktu ama gidip de isteyemedim, utandım. Bazen buluyoruz, bazen bulamıyoruz.” sözleri yürek burktu.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tabanca ile yaralayıp 'İstesem öldürürdüm, suç kayıtlarıma bakınca anlarsınız' diyen sanığa ilk duruşmada tahliye! Uğur Mumcu'ya büyük ayıp! Katledildiği yere trafo koydular! AKP’li Ali İhsan Yavuz: "Seçimde kesin sonuçları saat 18.00’da almış oluruz" Kadını saçından sürükleyip darp etti, ‘Yardım edin’ çığlıkları sokağı inletti