Anasayfa1
25 Aralık 2018 ( 1132 izlenme )
Reklamlar

Akpınar ve Gezen'e hakaret eden Saray'ın mizahçısına tepki yağdı!

AKP’nin mizahçısı eski solcu Hasan Kaçan, Erdoğan’ın hedef gösterdiği Metin Akpınar ve Müjdat Gezen’e hakaret içeren bir paylaşım yaptı. Hasan Kaçan’a tepki yağdı.


Sözleri yandaş medya tarafından çarpıtılarak verilen sanatçı Metin Akpınar ve Müjdat Gezen, Erdoğan tarafından hedef gösterilmiş ve jet hızıyla açılan soruşturmayla iki sanatçı dün sabah ifade vermişti.

‘Saray’ın mizahçısı Hasan Kaçan Twitter hesabından iki usta sanatçıyı hedef alan bir paylaşım yaptı.

Kaçan şunları yazdı:

“Halkın bir kesimini germe rolü verilmiş ‘sarı yelekli’ özentisi ‘buruşuk beyaz kıçlı’lar “biz mizah yaptıydık” diyor. Canım kusura bakmayın da kimseyi geremezsiniz. Olsa olsa doktor Manukyan’a gidip kendinizi gerdirebilirsiniz. Al sana mizah!”

https://www.abcgazetesi.com/politika/akpinarvegezenehakaretedensarayinmizahcisinatepkiyagdi/haber116759

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İlk sonuç alındı! O 140 kişi oy kullanamayacak! Batman'da 1 günde 300'den fazla yurttaş CHP'ye katıldı: "AKP'nin yönetemediğinin göstergesidir" Diyanet-Sen yöneticisinden skandal sözler: Mezuniyet töreni ahlaksızmış! Rusya’dan doğalgaz resti: "Bin metreküp gaza 2 bin Euro ödeyeceğiniz yeni dünyaya hoş geldiniz"