Akşener Twitter üzerinden şunları kaydetti;
“Cumhurbaşkanı olup göreve geldiğimizde ilk 100 gün içerisinde, hiç vakit kaybetmeden Türkiye Dayanışma Fonu’nu kuracağız.
30 Nisan 2018 itibariyle borçları yasal takibe ya da yakın takibe alınmış olan, ve de borçları tahsilat şirketlerine satılmış olan 5 milyon vatandaşımızın tüketici kredisi, kredi kartı ve kredili mevduat hesaplarından doğan borçlarını satın alacağız.
Değil borcunu ödemek, evine ekmek, çocuğuna süt bile götürmekte zorlanan işsiz kardeşlerimizi, tam rahat edeceği yaşlarda borç krizi içinde debelenen emeklilerimizi bu yükten kurtarmak boynumuzun borcudur.
Yine borçları bu durumda olan, düşük gelirle çalışan vatandaşlarımızın, ve öğrencilerimizin borçlarının en az yüzde 80'ini sileceğiz. Kalan borçlarını faizsiz 10 yıla kadar taksitle ödeyebilecekler.
Ayrıca şehit ve gazi ailelerinin bu durumdaki tüm borçlarını sileceğiz. Vatan onlara çok şey borçludur. En azından bunu yapalım.
Türkiye Dayanışma Fonu için bir defalık harcayacağımız 8 milyar lira, 2018 bütçe harcamalarının yaklaşık yüzde 1'ine denk geliyor. Yani, Mehmet Şimşek'in taşıt ve hizmet binası kiralamaları için zamanında, “fındıkfıstık parası” dediği rakam kadar.
Size söz veriyorum 25 Haziran sabahı sizi bu yükten kurtaracağım. Borç kaderiniz değil. Sileceğiz. Kurtulacaksın. “
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/aksener5milyonkisininkrediborcunusatinalacagiz2392168/
'İmkânımız yoktu özel okula gitmek zorunda kaldık' diyen Nilhan Osmanoğlu, Fethullah'ın okulunda bedava okumuş!372 izlenme
Marmara Denizi'nde teknesi parçalandıktan sonra kaybolan iş insanı Halit Yukay'ın cansız bedeni 68 metre derinlikte böyle bulundu1957 izlenme
Deli Dumrul gerçek oldu: Geçenden de para alıyorlar geçmeyenden de!172 izlenme
Merkez Bankası dövizde arka kapı satışına geri döndü41 izlenme
Esenler Belediyesi'nin projesinde 'gizemli' işler!77 izlenme
Deniz Yavuzyılmaz belgelerle açıkladı: Yap-İşlet-Devret’le yapılan havalimanı vatandaşın cebinden milyonlara mal oldu15 izlenme
Kilis'te roket isabet eden caminin görüntüleri ortaya çıktı !277 izlenme
CHP'nin Şanlıurfa ofisine saldırı!38 izlenme
Kazdağları'ndaki 'Doğa Nöbetçileri'ne, 'çevreyi bozmaktan' 57 bin 240 lira ceza kesildi !
Şort giyen ilkokul çocuklarıyla ilgili skandal sözler söyleyen öğretmen, Kurtuluş Savaşı’nı anlatırken Atatürk ve silah arkadaşlarını yok saydı!
Hükümete yakın yazardan ilginç 'Berat Albayrak' savunması!
Erdoğan’ın ‘yumuşama dili’ kısa sürdü: "Fitne kazanı kaynatanların oyunları"