İYİ Parti’de 1428 Mayıs genel seçimleri ardından başlayan istifa furyası devam ediyor. Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde 150 İYİ Parti üyesi, partisinden ayrılarak CHP’ye katıldı.
CHP’ye katılan üyeler arasında; İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi, eski Kepez İlçe Başkanı Mesut Emrah Yıldırımlar, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Başak Karataş ve ilçe yöneticileri de yer aldı.
Üyelerin rozeti seçim koordinasyon merkezinde gerçekleştirilen törenle takıldı.
CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı ise partisine katılan İYİ Partililere, “Yuvanıza hoş geldiniz. Bu yuvaya giren herkes CHP’nin eşit üyesidir. Hiç kimse dışlanmaz” diye seslendi. Muratpaşa İlçe Başkanvekili Okan Can Kıran da, “Bizler özünde adaleti, demokrasi ve cumhuriyeti savunan insanlar olarak aslında Türkiye İttifakı’nı temelde çoktan kurmuş vaziyetteyiz” dedi.
İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi ise istifa eden yönelim kurulu üyeleriyle seçimlerde Ümit Uysal’ı destekleyeceklerini belirtti.
Özçivi, “Bu ittifakta Muratpaşa halkımız yer alıyor. Yol arkadaşlarımız, dostlarımızla birlikteyiz. Muratpaşa’da ittifakımızı sağladık. Başkanımız Sayın Uysal’ın da dediği gibi ‘oy birliğini’, ’güç birliğini’ kurduk, el ele verdik. Şimdi yeni hedefler için birlikte, daha ileri adımlar atacağız. Hepimize hayırlı olsun” diye konuştu.
Konuşmaların ardından İl Başkanı Kamacı ve Başkan Uysal, CHP’ye katılan İYİ Partililere rozetlerini taktı. Diğer yandan Başkan Uysal’ın salı günü gerçekleşen Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Muhammed Acar da yer almıştı.
Tele1
İkinci EYT dalgası mı geliyor?33 izlenme
AKP İlçe Başkanı’nın hakaretlerine dayanamayan polis memuru intihar etti!42 izlenme
Milyonlarca emekliye kötü haber! Bayram ikramiyeleri buhar oldu...562 izlenme
Mağazada genç kadını taciz etti, kamera görüntülerine rağmen serbest bırakıldı !825 izlenme
Bakan Mehmet Ersoy'un eşinden tartışma yaratacak "dolar" pozu93 izlenme
Kamu denetçisi Diyanet’in mülakatını liyakatsiz buldu29 izlenme
Ekonomide 'yatırım krizi' yaşanıyor106 izlenme
Cumhuriyetimizin güneşi Köy Enstitüleri 81 yaşında69 izlenme
Amcamız sonunda anlamış 'Ben hep sağa oy verdim, meğer memleketi soyanlar sağ liderlermiş !'
Atama kararları Resmi Gazete'de: 37 ilin emniyet müdürü değişti
CNN Türk dezenformasyon mu yaptı? Canlı yayında verilen ‘Çukurca’da çatışma’ haberi yalan çıktı
Cumhur İttifakı’nda ‘ÇAYKUR’ krizi!