Alevlerle mücadele sürüyor! Sakarya’da yeni yangın çıktı, kara yolu ulaşıma kapatıldı

28 izlenme 23 Temmuz 2025
Reklamlar

Sakarya'nın Geyve'de üç günde kısmen kontrol altına alınan orman yangının ardından bu kez ilçenin Doğançay Nuri Osmaniye Köyü mevkiinde yeni bir orman yangını çıktı. Yangın nedeniyle D-650 kara yolu çift yönlü ulaşıma kapatıldı.



Sakarya’nın Geyve ilçesinde 20 Temmuz’da çıkan orman yangını kısmen kontrol altına alınırken, öğle saatlerinde bu kez ilçenin Doğançay Mahallesi Nuriosmaniye köyü mevkisinde yangın çıktı. İhbarla bölgeye Sakarya Orman İşletme Müdürlüğü, itfaiye ekipleri ve söndürme helikopterleri sevk edildi. Ekipler, yangının büyümesini engellemek için hem karadan hem havadan yoğun mücadele yürütüyor. Görgü tanıkları, alevlerin bir anda yükseldiğini ve dumanın kısa sürede gökyüzünü kapladığını belirtti.

D-650 KARA YOLU ULAŞIMA KAPATILDI

Sakarya’nın Geyve ilçesi Doğançay Mahallesi Nuriosmaniye köyü mevkisinde çıkan orman yangını nedeniyle D-650 kara yolu çift yönlü ulaşıma kapatıldı.

Sakarya-9

Tele1

Kaynak: DHA

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Arpa için çiftçiye 1.750 yabancıya 2.400 lira! İsrail'den Beyrut'a hava saldırısı! Arka arkaya 10 patlama TÜGVA, kimsesiz ve ihtiyaç sahipleri için kıyafet bırakılan giysi kumbaralarına da göz dikti! Bakanlığın yoksullara ayırdığı bütçe seçimsiz yıllarda düştü