328 kişinin yer aldığı toplantıya ülke genelindeki 3 bin vaizden sadece 11’i davet edildi. Bunlar arasında Ali Erbaş’ın İstanbul Beykoz Müftülüğü’nde görevli kızı Merve Safa Erbaş Likoğlu da yer aldı. Beykoz Müftüsü Muhammed Likoğlu’nun eşi olan Merve Likoğlu, İstanbul’dan şuraya davet edilen tek vaiz oldu.
Şura dolayısıyla toplantı salonlarına yeni mobilyalar alındı, boya badana da yapıldı. Toplantının teması
“Dijitalleşen Dünyada Diyanet Hizmetleri” olurken çevrimiçi yerine yüz yüze yapılması da dikkat çekti.
Likoğlu Ankara’ya gelerek babasını izledi. Personeli, “Başkanlık merkez teşkilatındaki yüzlerce görevli çağrılmadı, babası kızını davet etti’’ diyerek tepki gösterdi.

Ali Erbaş’ın kızı Merve Safa Erbaş Likoğlu’nun Düzce Çilimli’de müftü olan eşi Muhammed Likoğlu, hizmet süresi yetmemesine rağmen, 1. sınıf ilçe olan İstanbul Beykoz müftülüğüne atanmıştı. Merve Safa da eşinin yanına Beykoz’a vaiz olarak atandı. Likoğlu çiftine Beykoz’da lüks bir lojman da tahsis edildi.
Sözcü
'Cinci Hoca'dan dehşet tuzak!616 izlenme
Ispanak zehirlenmesi İstanbul’dan Tekirdağ’a sıçradı!175 izlenme
Türkiye 'nin kararlı duruşu meyvelerini veriyor! NATO'ya katılmak isteyen İsveç teröre karşı ilk somut adımı attı39 izlenme
İnce açıklama yaparken tweet attı! "Açıklamanın arkasındayım"286 izlenme
Global araştırma şirketi Ipsos'un son anketi: Türklerin korkusu enflasyon ve yoksulluk50 izlenme
İBB soruşturmasını yapan müfettiş AKP'li çıktı! İmamoğlu'ndan Soylu'ya: "Birkaç aylık işin kaldı, işine bak"43 izlenme
Metin Akpınar itirazı158 izlenme
Şeker fabrikalarının satış fiyatına bir de erken seçim gözüyle bakın171 izlenme
Restoran ve kafelere ne kadar devlet desteği ödemesi yapılacak?
Halkın cebinden 18 milyar TL çıkacak: 100 ilaçtan 38'nin fiyat farkını vatandaş ödüyor
"Ekonomiyi kurtardık" diyen Nebati'ye zor sorular! "8 milyon işsize ne oldu?"
İmamoğlu’nun Pendik'teki mitinginden dönen gençlere AKP'lilerden saldırı!