Edinilen bilgiye göre Y.B. isimli vatandaş sabah uyandığında gözleri görmeyince durumu ailesine haber verdi. Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne kaldırılan Y.B.’nin birden fazla organının fonksiyonunu kaybettiği öğrenildi.
10 gün boyunca hastanede tedavisi süren Y.B., doktorların müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Yapılan otopside alkol zehirlenmesine bağlı hayatını kaybettiği teşhisi konulan Y.B., otopsi işlemlerinin ardından toprağa verildi.
BİR ÖLÜM HABERİ DE NAZİLLİ’DEN
Aydın'ın Nazilli ilçesine bağlı İsabeyli Mahallesi'nde kaçak alkol kullandığı iddia edilen Süleyman Öcalan (64) dün akşam saatlerinde görme bozukluğu şikayetiyle Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Öcalan burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Son ölüm olayı ile birlikte Aydın il genelinde sahte içkiden yaşamını yitirenlerin sayısı 5’e yükseldi.
MERSİN’DE 5 KİŞİ HALEN HASTANEDE
Mersin’de son iki hafta içerisinde metil alkol zehirlenmesinden dolayı 26 kişi hastanelere başvurdu. Bunlardan 6’sı hayatını kaybederken, 15’i tedavilerinin ardından taburcu edildi. İkisi özel bir hastanede, biri Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi, biri Erdemli Devlet Hastanesi ve biri de Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde olmak üzere 5 kişinin tedavisine ise halen devam ediliyor.
60 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ
9 Ekim’den bu yana Türkiye’nin dört bir yanına yayılan kaçak içki kaynaklı alkol zehirlenmeleri nedeniyle bugüne kadar 60’tan fazla kişi yaşamını yitirdi. Onlarca kişinin de hastanelerde tedavi gördüğü zehirlenme vakalarına her gün yenileri ekleniyor. (İHA)
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/alkolzehirlenmesicanalmayadevamediyor6089437/
Sedat Peker, Yılmaz Özdil’e neden teşekkür etti?177 izlenme
2025 İstanbul depremini önceden gözlemlediklerini söyleyen Fuat Agalday: "Deprem riski artık öngörülebiliyor. Buna ağırlık verilirse Türkiye'de 1 kişinin daha ölmeyeceğini düşünüyorum"60 izlenme
Sinan Ateş'in katili hakimlerin gözü önünde gazetecilere 'tetik' işareti yaptı38 izlenme
Teyit.org derledi: İşte Erdoğan'ın bu seçim döneminde söylediği yalanlar66 izlenme
Soylu'nun tehlikeli emri kanunsuz çıktı!636 izlenme
Patlıcan fiyatları tavuk etiyle yarıştı: 180 TL’yi gördü!33 izlenme
Sağlık Bakanı Koca verileri açıkladı: Hasta sayısı 446.822’ye, can kaybı 12.358’e yükseldi!73 izlenme
Bakan bey 44 bin liralık ayakkabıyla sel teftişinde28 izlenme