Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, bir alkollü içki grubuna daha 1 Kasım'dan itibaren zam yapılacağını açıkladı.
Vatandaşın ekonomik krizle mücadelesi sürüyor. Gıda, alkol, tütün, akaryakıt, tekstil gibi birçok ürüne zam gelmeye devam ederken bir zam haberi daha geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar viski grubuna zam yapılacağını açıkladı.
Dündar, Twitter hesabından 1 Kasım tarihinde yüzde 15 ile 18 arası maliyet zammı geleceğini paylaştı.
İşte o paylaşım:
Viski kategorisine ait Diageo bünyesindeki viskiler; Johnnie Walker, J&B, Dimple, Bulleit Bourbon, Vat 69, White Horse, single malt viskiler ise; Talisker, Lagavulin, Cardhu, Caol Ila,The Singleton of Dufftown, Glen Elgin, Glenkinchie, Dalwhinnie, Oban ve Cragganmore’dan oluşmaktadır.
Yeniçağ
AKP adaleti: Ankara’da indirim, Kahramanmaraş’ta zam!32 izlenme
Arşiv unutmadı: İktidar yanlısı ismin BAE çarkını yüzüne vurdu!52 izlenme
Pensilvanya'da Gülen'i ziyaret eden üsteğmen itirafçı oldu!220 izlenme
Servet Avcı Sinan Ateş cinayetindeki en önemli noktayı açıkladı: Dosyada kimlerin isimleri var?94 izlenme
Belediye CHP'ye geçince, Kaymakamlık el koyduğu spor salonlarını özel okullara verdi, 171 kişi işsiz kaldı!80 izlenme
Ata’nın mirası ayağa kaldırıldı!47 izlenme
AKP'li Alpay Özalan haddini fena aştı! Saraçhane'ye gidenlere ağza alınmayacak sözler sarf etti36 izlenme
Sağlık çalışanı hastanede katledilmişti: Tepki çeken vali, katliamın ardından yemeğe katılmış!42 izlenme
En yakın arkadaşım’ dediği Mehmet Şimşek'e veryansın etti: ‘Tek yaptığı sağdan soldan para bulmak!’
Mansur Yavaş'tan faturalarını ödemekte güçlük çeken Ankaralılar için çözüm
Berat Albayrak'ın bir projesi daha çöktü!
AKP'li Metin Külünk, Erdoğan’ın emekliliğini istedi: "Cumhurbaşkanımıza olan güven aşağı doğru iniyor. Güzel anılarak devretmesini isterim"