AKP iktidarında birden fazla koltuğa oturarak maaş alanlardan birisinin de Diyanet Diyanet Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Murteza Bedir olduğu ortaya çıktı. Bedir, 4 koltuklu, 5 maaşlı çıktı. Fetva ve İslam hukuku alanlarında uzman olan Bedir emekli profesör maaşı alıyor. Diyanet Vakfı 29 Mayıs Üniversitesi’nde öğretim üyesi, Diyanet Vakfı İslam Araştırmaları Merkezi Başkanı, Vakıf Katılım Danışma Komitesi Başkanı ve YÖK Genel Kurul üyesi olarak 4 koltuğu var. Emeklilik ile birlikte 5 maaş alıyor.
KOLTUKLARI CV’DE
Akademik kariyerine 1993’te Sakarya İlahiyat Fakültesi’nde başlayan Bedir’i bu fakülteye alan kişinin halen ABD’de kaçak yaşayan FETÖ’cü Suat Yıldırım olduğu öğrenildi.
Diyanet’in eski Başkanı Ali Erbaş da 1993 yılında Suat Yıldırım aracılığı ile Sakarya İlahiyatta akademik kadroya girmişti.
Bedir’in Diyanet Vakfı İslam Araştırmaları Merkezi (İSAM) sitesinde yer alan CV’sinde görev aldığı tüm kurumlar yer alıyor. Murteza Bedir, milyonlarca vatandaş sıra beklerken Diyanet’in kesesinden defalarca hacca gitmişti.

Ali Erbaş Murteza Bedir
2023 yılında İstanbul Üniversitesi’nden 55 yaşında emekli olan Bedir, akademik çalışmalarını sürdürmek için İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi’nde tam zamanlı akademisyenler arasında yer aldı.
Sözcü
Gerici Ahsen TV'nin yüzsüz muhabiri, aynı kişi tarafından 2. kez kovuldu !818 izlenme
Vatandaş can derdinde AKP'li belediye ihale!33 izlenme
AKP’nin Kızılay üzerinden yürüttüğü İzmir’i ele geçirme planı deşifre oldu!277 izlenme
CHP’li Yavuzyılmaz duyurdu: Kuzey Marmara Otoyolu’na ‘örtülü zam’21 izlenme
Sedat Peker’i kızdıracak gelişme! Evi devredildi49 izlenme
Türkiye menşeli fıstık kremasında salmonella alarmı: ABD'de ürünler geri çağrılıyor18 izlenme
Bakan Albayrak’tan ‘sigara zammı’ itirafı305 izlenme
Akaryakıta 10 günde beşinci zam: Damlaya damlaya rekor oldu!15 izlenme
Ülkü Ocakları Başkanı klavye başında aslan kesilmişti adliyede sakinleşti
Reuters tek tek ifşa etti... İşte AKP'nin seçim hazırlığı!
Taksim’deki saldırıdan sağ kurtulan İtalyan turist yaşadıklarını anlattı
GÜBRETAŞ’ın keyfine diyecek yok: 10 kişilik yönetime 32,6 milyon TL’lik menfaat