Home
08 Şubat 2023 ( 21 izlenme )
Reklamlar

Alman Parlamentosu Türkiye için Saygı Duruşundaydı

Almanya Federal Meclisi'nde Türkiye'deki deprem kurbanları için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Almanya Federal Meclisi'nde Şansölye Olaf Scholz ve milletvekilleri, Türkiye'yi sarsan ve Suriye'yi de etkisi altına alan depremlerin kurbanları için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.

6 Şubat'ta Türkiye, merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük depremle sarsıldı. Türkiye'nin 10 ili depremlerle sarsılırken, Suriye'de binlerce insan hayatını kaybetti. Depremlerin ardından dünyanın her yerinden Türkiye'ye çok sayıda destek geldi.

Şansölye Olaf Scholz, Almanya Federal Meclisi'ndeki konuşması öncesi Türkiye ve Suriye'deki depremzedeleri hatırladı.

Scholz'un konuşması öncesinde federal hükümet ve milletvekilleri depremzedeleri bir dakikalık saygı duruşu ile andı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Alkollü içkilere ÖTV zammı geldi! Pancar üretimi adım adım böyle çökertildi! Polisten Tunceli Belediyesi'ne abluka, başkana engel Zarrab şema çizip ‘Efendim’ diyerek madde madde anlattı