Almanya'da 16 yıl başbakanlık yapan Angela Merkel tek başına pizzacıya gitti

37 izlenme 18 Mayıs 2025
Reklamlar

Eski Almanya Başbakanı Angela Merkel İtalya'nın Napoli kentinde tek başına pizza yerken görüntülendi. 2021 yılında 16 yıllık başbakanlık görevinden ayrılan Merkel sakin yaşamıyla dikkat çekiyor.



Almanya’nın “ebedi şansölyesi” olarak bilinen eski Başbakan Angela Merkel, emeklilik günlerinde İtalya’nın Napoli kentinde tek başına pizza yerken kameralara yakalandı. Napoli’deki tarihi bir pizzacıda klasik bir Napoli pizzası sipariş eden Merkel, müşteriler ve çalışanlar tarafından tanındı.

Genellikle eşi Joachim Sauer ile seyahat eden Merkel’in bu kez yalnız olması dikkat çekti. Kameralara gülümseyerek poz veren eski başbakan, sıradan bir turist gibi davranarak ilgi odağı oldu.

Merkel’in İtalya seyahatleri, emeklilik döneminde sıkça tercih ettiği dinlenme aktiviteleri arasında yer alıyor.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türkiye nereye gidiyor? Kaçak göçmenler ellerindeki kılıçla korku saldı! İncirlik Hava Üssü'ne girmeye çalışan İHH üyelerine polis müdahalesi Saray'a bir şok da liderler anketinden! Bu videoyu izleyince gurbetçilerin neden "Ekonomi iyi, Almanya'da açız" dediğini daha iyi anlayacaksınız!