Anasayfa1
09 Ekim 2021 ( 53 izlenme )
Reklamlar

Almanya'nın sınır dışı ettiği Afgan 'LionsCartel' suç örgütünün lideri Bahçelievler'de otelde yakalandı!


Almanya'da 30'dan fazla suça karıştığı belirtilen, uyuşturucu ve organize suç çetesi 'LionsCartel'in Afganistan uyruklu lideri Sergen Ahmedi sınır dışı edildi.


Ahmedi'nin sosyal medya hesapların yaptığı paylaşımlarda Türkiye'de olduğunun belirlenmesi üzerine, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sergen Ahmedi'nin Bahçelievler'de bulunan bir otelde kaldığını belirledi.

Ekipler, önceki gün Ahmedi'nin kaldığı otele baskın düzenledi. Ahmedi ve çete üyesi oldukları belirtilen l J.Y., S.V., M.A.D. ve O.M. lobide gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/lionscartelsucorgutununlideribahcelievlerdeoteldeyakalandi1875397

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hastaneye götürülen İmamoğlu'ndan ilk mesaj Elektriğe gizli zam: "200 TL'lik fatura 500 TL civarına çıkacak" Yağdanlığın bu kadarına da pes! Kadın Kolları Başkanı’ndan Erdoğan’a: Allah çocuklarımın ömründen alsın size versin ABD yargısında Halkbank gerilimi