TGRT'den Fatih Atik’in paylaştığı kulis bilgilerine göre, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın AKP'ye katılacağı iddia edildi. Atik, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Köksal’ın dün akşam Ankara’da bir görüşme gerçekleştirdiğini öne sürdü.
İddialara göre Burcu Köksal’ın AKP rozetinin gelecek hafta Çarşamba günü yapılacak AKP TBMM Grup Toplantısı’nda takılması bekleniyor.
Söz konusu iddialar yalnızca Fatih Atik tarafından değil, Ankara kulislerini aktaran siyaset yorumcuları tarafından da gündeme taşındı. Ancak AKP, CHP ya da adı geçen isimlerden konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.
DAHA ÖNCE NELER OLMUŞTU?
Burcu Köksal, 2024 yerel seçimlerinde CHP’den Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilmişti. Köksal’ın özellikle seçim sürecindeki açıklamaları ve parti yönetimiyle yaşadığı görüş ayrılıkları zaman zaman kamuoyunda tartışma yaratmıştı.
Melih Gökçek, Dilek İmamoğlu'nu hedef aldı! Apar topar sildi
'Giderlerse gitsinler'in sonucu! 34 ilde doktor kadroları boş kaldı
Emekli ikramiyeleri böyle eridi: 4 yılda enflasyon yüzde 181 artarken emekli ikramiyeleri yüzde 10 artabildi!
İnadına vatan, inadına bayrak, inadına cumhuriyet, inadına Atatürk!
Şarbon o ile sıçradı! 3 köy karantinada!
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar 'Bu tarikatlar artık milleti, hükümeti denetliyor. Hangi Milli Eğitim bakanı bunları denetleyecek ?'
Eren Erdem davasında flaş gelişme! İşte o hakimin şerhi!
90 örgütten gerici kuşatmaya tepki
Memleket Partisi kapıya kilit vurdu
Ebubekir Sifil suç duyurusunda bulundu, savcı Yılmaz Özdil’i ifadeye çağırdı!
Doğalgaz ve elektrikte 21 ülkede fiyatlar düşerken, Türkiye zam şampiyonu oldu!
Makao Pataka’sı bile TL’yi solladı
Taban maaş hakları için İstiklal Caddesi'nde eylem yapmak isteyen Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası üyesi öğretmenler ters kelepçeyle gözaltına alındı
GAZBİR: Doğalgaz fiyatlarında artış kaçınılmaz