Alper Gezeravcı: "Uzaya yanımda Türk yörük kültürüne ait semboller getirdim"

57 izlenme 26 Ocak 2024
Reklamlar

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, uzaya yanında ne götürdüğünü açıkladı.



Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, sosyal medya hesabından ilk Türk astronot Alper Gezeravcı ile gerçekleştirilen röportajı paylaştı.

Gezeravcı, “Beraberinizde hangi özel eşyaları getirdiniz?” sorusuna “Türk yörük kültürüne ait bazı semboller getirdim. Bir takım aile fotoğraflarım ve ilk filomun uçuş peçleri. Bunlar benim getirdiğim eşyalar. Ve benim buraya gelmemi sağlayan bayrağım.” yanıtı verdi.

Aykırı

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Okulun oyun alanında makam aracına izin vermeyen müdüre sürgün Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu ile ‘özel’ görüştü Atanmış yönetimin görevden aldığı CHP Adana İl Başkanı'ndan Özgür Özel'e destek Hatay Yayladağı kaymakamı, usulsüz seçmen kayıtlarını görüntülemek isteyen CHP'lileri darp etti !