Amasya'nın Merzifon ilçesindeki Şehit Ahmet Özsoy Anadolu Kız İmam Hatip Lisesinde bu sabah düzenlenen İstiklal Marşı töreni tepkilere neden oldu.
Halk TV'den İsmail Saymaz'ın haberine göre sıraya giren öğrencilere İstiklal Marşı'nı okulun kara çarşaflı müzik öğretmeni okuttu. Öğrenciler daha sonra dersliklerine yöneldi.
Yaşananlar bir yurttaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı ve CHP Merzifon İlçe Başkanı Av. Hasan Koparan'a ulaştırıldı. Görüntüleri basınla paylaşan Koparan, yaşananlara laikliğe aykırı olduğunu söyleyerek tepki gösterdi.
Göç İdaresi Başkanlığı'dan açıklama: 110 bin düzensiz göçmen sınır dışı edildi
Seçil Erzan davasında yeni perde: Tefeciler hem mağdur hem sanık oldu
Erdoğan açmıştı! Milyarlık yatırım 52 gün dayanabildi!
Bu nasıl oldu? Koronavirüsten vefat eden vatandaşın raporuna 'doğal ölüm' yazıldı!
İYİ Parti’li Koncuk: Topkapı Sarayı’nın geliri Külliye’ye mi aktarılıyor?
Sosyal medyada utandıran yangın paylaşımı: 'Yanıyor yanaklarım' şarkısıyla orman yangınını arkaplana alarak video çekti!
Çocuğu ateşlenen baba bir araba dolusu yakınını doktoru dövmeleri için çağırdı, kemer ve sopalarla saldırdılar!
TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan: 'Polisler, görev kağıdını fotokopi ile çoğaltıp istedikleri kadar oy veriyorlar'
Tasarruf Saray’ı pas geçti: 8 ayda tam 3,4 milyar TL!
KYK zammı için Meclis'e yürümek isteyen öğrencilere müdahale: 10 öğrenci gözaltına alındı