Amasya Merzifon'daki imam hatip lisesinde İstiklal Marşı'nı kara çarşaflı öğretmen okuttu!

440 izlenme 14 Eylül 2021
Reklamlar

Şehit Ahmet Özsoy Anadolu Kız İmam Hatip Lisesinde bu sabah İstiklal Marşı'nı çarşaf giyen müzik öğretmeni okuttu. CHP İlçe Başkanı, yaşananlara laikliğe aykırı olduğunu söyleyerek tepki gösterdi.


Amasya'nın Merzifon ilçesindeki Şehit Ahmet Özsoy Anadolu Kız İmam Hatip Lisesinde bu sabah düzenlenen İstiklal Marşı töreni tepkilere neden oldu.

Halk TV'den İsmail Saymaz'ın haberine göre sıraya giren öğrencilere İstiklal Marşı'nı okulun kara çarşaflı müzik öğretmeni okuttu. Öğrenciler daha sonra dersliklerine yöneldi.

Yaşananlar bir yurttaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı ve CHP Merzifon İlçe Başkanı Av. Hasan Koparan'a ulaştırıldı. Görüntüleri basınla paylaşan Koparan, yaşananlara laikliğe aykırı olduğunu söyleyerek tepki gösterdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Aziz İhsan Aktaş’ı koruma duvarına alanlar kayyum çalışanı çıktı! Melek Mosso'dan olay yaratan konuşma: "Ben bu ödülü yargılanan, ittirilen, katledilen bütün kadınların ruhlarına armağan olarak alıyorum" Kocaeli Derince Limanı yakınındaki patlamada son durum: Kocaeli Valisi Yavuz "2'si ağır 12 yaralı var" MHP’li belediye: AKP döneminden 30 yolsuzluğu tespit ettik!