İzmit'teki bir alışveriş merkezinde açılan dans okulunun afişinde yer alan erkek dansçının üzeri boyanarak, yanına 'Edep' yazıldı. Anadolu Ateşi'nin yıllardır afişlerinde kullandığı erkek dansçının üzerinin boyanmasına görenler tepki gösterdi.
İzmit'te bulunan bir alışveriş merkezinde Anadolu Ateşi Dans Okulu açıldı. Dans okulunun afişleri kentin birçok yerinde yer aldı. Gölcük Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan durakta bulunan panoda Anadolu Ateşi'nin yıllardır organizasyonlarının duyurusunda kullandığı erkek dansçının fotoğrafı kullanıldı. Posterin bulunduğu panoda erkek dansçının bulunduğu kısım cam yüzeyin üzerinden sprey boya ile boyanırken, yanına da 'Edep' yazısı yazıldı.
Gölcük'te en çok kullanılan duraklardan birinde dansçının üzerinin boyanmasına anlam verilemedi.
Bir bölge sakini, "Anadolu Ateşi yıllardır bu fotoğrafı kullanıyor. Erkek dansçı çıplak değil. Ancak vücut hatlarının görünmesi sanıyoruz birilerini rahatsız etmiş ve 'Edep' yazmışlar. Kabul edilebilir bir durum değil. Çirkin bir durum, tuhaf bir bakış açısı. Ayrıca duraktaki cam panoyu da boyayarak zarar vermiş oldular" dedi.
(DHA)
https://www.birgun.net/haberdetay/anadoluatesiafisindenderahatsizoldulardansciyaboyalisansur228481.html
İşte bayram tatili yapmayan dolarda son durum!386 izlenme
30 Ağustos Zafer Bayramı'nı yasakladılar, Malazgirt'i kutladılar!125 izlenme
AKP'li Osman Gökçek'in yeni villası 600 milyon değerinde! Osman Bey’in kalesine çamdan duvar örüldü32 izlenme
'Kundaklama' iddiası vardı... 'Necla Teyze'nin hayatını kaybettiği yangının çıkış nedeni belli oldu33 izlenme
'Kripto para vurguncusu' VeBitcoin'in CEO'su AKP Meclis Üyesi çıktı!111 izlenme
Gerçek işsiz sayısı açıklanan rakamın iki katı!85 izlenme
İşte iktidara alarm verdiren son anket25 izlenme
İşte yargının içler acısı hali! Sedef Kabaş'ı tutuklatan savcının 6 günde yükselişi54 izlenme