CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, iktidarın son dönem CHP’ye yönelik devam eden suçlamalarına yanıt verdi.
Süreci yönetememe halinin iktidarı daha da saldırgan bir tutum almaya yönelttiğini ifade eden Erdoğdu, “Bunlar bu süreçte bugün gördüğümüz üzere daha da saldırganlaşacaklar, daha çok iftira atıp daha çok kötülük yapacaklar. Ama hiç kimse merak etmesin, sandıktan seçimi aldığımız gün bunlar kuzu kuzu bize anahtarı teslim edecekler” ifadelerini kullandı.
Türkiye’nin işsizlikten kırıldığını, çalışanlarının 3’te birinin kayıtsız çalıştığını, kalanların da açlık sınırında mücadele ettiğini hatırlatan Erdoğdu, “Bu durum ülkenin kaderi değil, yöneticilerin tercihidir” dedi.
“Bu ülke, demokrasisi tam olan bir ülke olsaydı, Cumhurbaşkanı’nın yazlık, kışlık, uçan, yüzen sarayları, Ahlat sarayları olmazdı” diyen Erdoğdu, iktidarın yanlış politikaları sonucu ülkenin korkunç borçlu bir ülke haline geldiğini, pandemi sonrası Türkiye’yi büyük bir işsizlik ve işsizlikten doğacak sorunların beklediğini anlattı.”
İstanbul’un Kadıköy ilçesindeki 19 Mayıs Mahallesi’nin AKP Gençlik Kolları Başkanı olduğunu ileri süren Mehmet Emin Göç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Grup Başkanvekili Özgür Özel, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve HDP’yi ölümle tehdit etti. Göç Twitter’dan yaptığı paylaşımda kavanoz dolusu mermi fotoğrafyla birlikte, şu ifadeleri kullandı: “Ben has Karadenizliyim bir dolu var … patlamasını istemiyorsanız. Adam olun reise bir şey olur ya da darbe olursa hiç kuşkunuz olmasın önce sizi öldürürüm.”
https://abcgazetesi.com/anahtarikuzukuzubizeteslimedecekler103894
Kurultay davasının ertelenmesinin ardından CHP'den ilk açıklama28 izlenme
Savaşın acı yüzü...Adana'da Suriyeli bebek açlıktan ve soğuktan öldü...206 izlenme
Erdoğan'ın eski metin yazarından dikkat çeken çıkış: "Para, makam, şöhret kimilerini değiştirdi..."46 izlenme
Bomba iddia! 'Hükümet dolar kurunu kasıtlı olarak yükseltiyor'46 izlenme
62 milyonluk takvime Atatürk’ü sığdıramadı32 izlenme
'3 milyar Euro’mu kemirdiler'35 izlenme
Çaya 3 ayda dördüncü zam!48 izlenme
Toprak altında kalan işçi Kenan Öz'ün amcası isyan etti: "Lanet olsun madene huzur bitti"78 izlenme
Gökçek’in jipleri hakkında flaş gelişme "Araçlar aşırı hor kullanılmış"
Ortaya çıktı: Melih Gökçek’in kadrosu Belediyeyi ‘Yağmalamış’ ve Ankara halkını ‘Dolandırmış’
AKP'li Ali İhsan Yavuz mağduriyetleri kıyasladı "Binali Bey daha mağdur" dedi
Gericiden 'Bu kadarına da pes' dedirten skandal sözler! ‘Yenge ve kuzenle aynı sofraya oturmak caiz değildir’