Gericiden 'Bu kadarına da pes' dedirten skandal sözler! ‘Yenge ve kuzenle aynı sofraya oturmak caiz değildir’

45 izlenme 20 Eylül 2022
Reklamlar

İsmailağa Cemaati hocasın katıldığı programda ‘Yenge ve kuzenle aynı sofraya oturmak caiz değildir’ dedi.


İsmailağa net’e sorun programında gelen soruları yanıtlayıp, fetvalar veren gericinin sözleri tartışılıyor. İzleyicilerden gelen sorular üzerine fetvaların verildiği programda “Yenge ve kuzen” başlığı altında gelen soruya yorumcunun verdiği cevap tepki çekti.

CAİZ DEĞİLMİŞ

“Bir kişinin yengesi ve kuzeniyle aynı sofrada oturmasının hükmü nedir” şeklinde gelen soruya yorumcunun fetvası, “Yenge kişiye namahrem olan biridir, kuzen de aynı konumda olduğu için bunlarla aynı ortamda olma noktasında ciddi anlamda hassasiyet gösterilmelidir. İhtiyacın dışında aynı ortamda bulunmaları caiz olmaz. Nerde kaldı ki yemek noktasında aynı sofrada bulunmak. haremlik selamlık vardır erkekler erkeklerle, kadınlar kadınlarla yemek yer” oldu. Söz konusu cümleler sosyal medyada tartışma yarattı.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gezi 10 yaşında: İstiklal Caddesi'nde polisten sert müdahale, onlarca gözaltı var Suriye'de korkutan tablo: 'Yüzlerce sivil katledildi' ''Bu millet 650 TL ile de yaşar'' deyip Jaguar arabasıyla ortaya çıkmıştı, Tescilli Atatürk düşmanından akla ziyan sığınmacı savunması! Depremde yıkılan Rönesans Rezidans'taki kızı ve 2 torunundan 1 yıldır haber yok