Hadi Özışık'ın TV100'le ilişiğinin kesilmesinin Türkiye KRT'den öğrenmişti. Bugün alınan son bilgiye göre; Hadi Özışık'ın HaberTürk'le de yollarını ayırdığı ve kardeşi Süleyman Özışık'ın ise Türkiye gazetesindeki yazılarına son verildiği öğrenildi.
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile arasında arabuluculuk yaptığı iddialarını yalanlayan gazeteci Hadi Özışık ile görüşme videosunu yayınlamasının akşamında Süper Haber'e konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Süleyman Özışık ile de yakın zamanda görüşmediğini belirtmişti.
"Süleyman Özışık ile en son geçen yıl haziran ayında görüştüm" diyen Soylu'nun 24 Eylül 2020'de Süleyman Özışık ile birlikte TGRT programına çıktığı ve fotoğraf çektirdikleri gündeme geldi.
TÜRKİYE GAZETESİ YAZILARINA SON VERDİ
Peker'in dün akşam görüşme kaydını ifşa etmesinin ardından TV100 ve HaberTürk'teki programlarına son verilen Hadi Özışık'ın ardından Mücahit Ören'e ait İhlas Gazetecilik bünyesinde yayımlanan Türkiye gazetesi, Süleyman Özışık'ın yazılarına son verdi.
http://www.krttv.com.tr/gundem/hadiozisiktv100unardindanhaberturkledeyollariayirdih77598.html
Çetelerin vatandaşlık pazarı: Arap zenginlere 30 bin dolara vatandaşlık, 3 bin dolara oturma izni!28 izlenme
Corona virüs ne zaman bitecek? Covid-19 aşısını bulan Prof. Dr. Uğur Şahin, salgının biteceği tarihi açıkladı!111 izlenme
Kiralar uçtu, öğrenci barınma krizi yaşıyor!48 izlenme
Flaş teklif AKP'den geldi! Parsel parsel satış dönemi araştırılacak!97 izlenme
Kapanmalarda dev artış: Yılın ilk 9 ayında 15 bin 864 şirket kapandı!39 izlenme
Meydanlar yandaşa açık işçiye kapalı34 izlenme
Pastanın büyük payı ilahiyatçılara: Ücretli öğretmenlerin üçte ikisi öğretmen değil101 izlenme
Yurttaşlardan AKP'li belediyeye fatura isyanı! "3 yılda yapacağı zammı 3 ayda döşedi"77 izlenme
Evlilik yıldönümünde boşanmaya karar veren Sahra Işık, terapiden gözyaşları içinde çıktı.
Perinçek itiraf ediyor 'Erdogan'ı biz yayınladık. 38 tane hırsızlık, yolsuzluk telefon konuşması var !'
CHP'li vekil isyan etti: Atanan rektörler üniversitelerde eşe dosta kadro açtı, liyakat unutuldu!
Eren Erdem’in babası işten çıkarıldı!