Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedî istirahatgâhı Anıtkabir, 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle devlet erkânı tarafından ziyaret edildi. Devlet töreninin gerçekleşmesi nedeniyle sivil girişler yasak olmasına karşın alanda siviller de vardı. Erdoğan'ın Atatürk'ün kabrine çelenk bırakmak için alana girdiği sırada "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları atıldı. Atatürk'ün manevi mirasına yapılan bu saygısızlığın tekrarı, CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan'ı çileden çıkardı.
AKP'Lİ ÇIKTILAR
Resmi törene alınan bir vatandaş Anıtkabir'den ayrılırken ANKA Haber Ajansı'na konuştu. Vatandaş, "Otobüsle geldik. AK Parti'nin kadın kollarının mahalle temsilciyiz, onların servisiyle geldik. Yok sıkıntı ama germek istediler. Ortalığı germeye çalıştılar. Teşekkür ederim" dedi.
BAZI KİŞİLER ENGEL OLDU
Öte yandan, AKP'li kadının konuşmasından hemen sonra 'neden konuştun' diyen bir kişi diğer vatandaşların konuşmasına da engel olması dikkatlerden kaçmadı.
TELE1
Akaryakıtta tabela soluk alamıyor! Yine zam geliyor
Trump yine konuştu yine tehdit savurdu: "Savaşta büyük dalga henüz gelmedi"
Bütün çalışanları ilgilendiriyor! SGK'dan büyük değişiklik, kaldırıldı
Özgür Demirtaş, faiz kararını değerlendirdi: "Türkiye Ekonomi Modeli denen şey bugün itibari ile bitti ! Merkez Bankasını tebrik ederim."
CHP'den Erdoğan'a izleyenleri güldüren Clubhouse videosu!
Euro zengini gurbetçinin yağ fiyatı feryadı: "Avrupa'da aradığımızı bulamıyoruz yok kardeşim mağazalarda bir kiloluk ayçiçek yağı 6 Euro"
İsrail askerleri Türk bayrağı taşıyan bir Filistinliyi vurdu!
Ankara'dan tüm dengeleri değiştirecek kulis! Erdoğan'ın uğruna herkesi tek kalemde sileceği ismi açıkladı
Başörtülü gençten AKP'ye bomba sözler 'Dinimizi yozlaştırdılar, İmam Hatipleri boşuna açıyorlar, yerine Fen Lisesi açsınlar adam gibi bir iş yapsınlar !'
İki gündür neler yaşıyoruz? Uzman Çavuş eşini öldürüp yaşamına son verdi
Ekrem İmamoğlu’ndan Ravza Kavakçı hamlesi: Hukukçu arkadaşlar bakıyorlar
Yurttaşa 'tasarruf' önerisinde bulunan Diyanet'in Ramazan harcaması dudak uçuklattı!
İddianame sansürüne CHP'den ilk tepki! "Korkunun açık itirafı"
Sığınmacıları göndermemek için 'savaş var' denilen Suriye’deki günlük hayatı Türk basketbolcu paylaştı: "Hani nerede savaş?"