Ankara’da AKP’nin kalesi olarak nitelendirilen Kızılcahamam ilçesinde 7’si muhtar 150 kişi AKP’den istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) katıldı.
CHP’nin bir önceki seçimlerde ilçede beşinci parti olduğunu, oy oranının 2 bini bulmadığını, bu seçimler için özel çalışmalar yürüttüklerini belirten CHP Ankara İl Başkanı Başdanışmanı Ömer Ünnü, “Cumhur İttifakı’nın bir önceki seçimde yüzde 75’e yakın oy aldığı yerde üye ve oy oranımız artacak” diye konuştu.
Kızılcahamam’daki 109 köyün muhtarını arayarak CHP’ye üye olması için ikna etmeye çalıştığını, kendileri üye olmayan muhtarların çocukları ya da eşlerini CHP’ye üye yaptıklarını belirten Ünnü, “Bu istifa süreçleri çok zordu. Bundan sonra örgütlenme çalışmalarımız devam edecek. Bir önceki seçimde partimiz 30 bin seçmenden bin 700 oy almıştı. Hedefimiz burada yüksek ve AKP’den üye almaya devam edeceğiz” dedi.
Gerçek Gündem
Vatandaş salatalığa hasret kaldı: "Almıyorum, pahalı, yemesem de olur"35 izlenme
Kriz 83 milyar TL’lik vergiyi yuttu!108 izlenme
Yeniden Refah'ta Cumhur İttifakı depremi: İl Başkanı istifasını açıkladı46 izlenme
Laiklik karşıtı kampanyaya Metin Şentürk de katıldı18 izlenme
Denetlemeye gelenler yiyor, içiyor ve gidiyor41 izlenme
Etin kilosu 1.000 lira şezlong bedava! Emekli geçinemiyor, ikidar çözümü şaka gibi müjdelerde arıyor37 izlenme
FETÖ'den yargılanan vali yardımcısı hala görevde!93 izlenme
Ekonominin hali mutlak harap20 izlenme